Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

Kapacitásbővítő fejlesztésbe kezd az étrendkiegészítőket és gyógyszereket forgalmazó cég. 3 helyszínen hajt végre beruházást a vállalat Szeged városában. A projekt keretében a nagykereskedelmi raktárat bővítik, egy négyszintes irodaházat átalakítanak és ez válik majd a cég központjává.

A jelenlegi központot pedig átalakítják egy multifunkciós épületté, ahol egy folyékony formulákat gyártó üzem, egy minőségellenőrző laboratórium és egy gyártó részleg is helyet kap. Itt a cég gyógynövényes készítményeit fogják gyártani.

A fejlesztés része még, hogy beszerzett a cég egy olyan tablettakészítő gépet, aminek köszönhetően a mostani közel 100 termék gyártását a duplájára tudja növelni.

A cég 2020-ban 45 dolgozót foglalkoztatott, 2021-ben már 57-et. A projekt várhatóan 2024 végére készül el.

Álláskeresés

Amennyiben kifejezetten a szegedi állások érdekelnek minket, kattintsunk ide.

A gyártás, termelés területén is érdemes körülnéznünk, hiszen mindig számos munkalehetőség akad, ezeket nézzük át itt.

Ha nem ebben a szektorban képzeljük el a jövőnket, és még csak keressük a nekünk való állást, akkor nézzünk körül az álláslehetőségek között személyes prioritásaink szerint. Frissítsük önéletrajzunkat és töltsük fel ide, és ha tovább növelnénk esélyeinket, kérjünk hírlevelet és Facebook értesítést is, hogy biztosan azonnal értesüljünk a nekünk való új munkákról!

Egyértelműen megállapítható, hogy szakemberekre valamennyi szektorban nagy szükség van folyamatosan, a fizikai, segéd és betanított munka között pedig akkor érdemes szétnéznünk, ha nincs szakmánk vagy felsőfokú végzettségünk, de akkor is, ha gyorsan szeretnénk elhelyezkedni.

Ha képzettségünk szerint keresnénk:

- szakiskolai végzettséggel itt,

- középiskolai végzettséggel itt,

- főiskolai diplomával pedig itt érdemes szétnéznünk.

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala