Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

A Vállalkozások regionális munkaerő támogatása elnevezésű program keretében lehet az újonnan felvett, vidéken regisztrált álláskeresők után támogatást kapni. A cégek legfeljebb havi 150 ezer forint vissza nem térítendő támogatás igényelhetnek 2022. augusztus 15-től.

A program célja a regionális munkaerő támogatása, a nehezebb foglalkoztatási helyzetű, vidéki álláskereső elhelyezkedését szándékoznak segíteni ezzel. A célcsoportba tartozik, aki még nem töltötte be a 25. életévét, 25-30 év közötti pályakezdő, 50 év feletti, legfeljebb alapfokú iskolai végzettséggel rendelkezik, legalább 6 hónapja regisztrált álláskereső. Illetve támogatható az is, aki legfeljebb 30 napja lépett ki a közfoglalkoztatásból, megváltozott munkaképességű, kisgyermeket nevel, ápolási díjban részesül, vagy a dokumentációban felsorolt vidéki kistelepülések valamelyikén lakik.

A program Budapesten és Pest megyén kívül az összes vidéki régióban elérhető.

Aktuális álláshirdetések

Ha mi magunk épp állást keresünk, érdemes naprakésznek lennünk a hirdetések kapcsán.

Szakemberekre országszerte valamennyi szektorban nagy szükség van folyamatosan, jelenleg is több ezer állás között kereshetjük meg a számunkra legmegfelelőbbet, a gyártás területére pedig több mint 1400 állást hirdettek meg.

A több mint 2500 féle fizikai, segéd és betanított munka között érdemes szétnézni, ha nincs szakmánk vagy felsőfokú végzettségünk, de akkor is, ha gyorsan szeretnénk elhelyezkedni.

Ha pedig képzettségünk szerint keresnénk: szakiskolai végzettséggel itt, középiskolai végzettséggel itt, főiskolai diplomával pedig itt érdemes szétnéznünk. Amennyiben más szempontok érdekelnek minket, tartsuk szemünket a legfrissebb állásokon, és böngésszünk személyes beállításaink szerint!

Ha még csak keressük a nekünk való állást, akkor nézzünk körül az álláslehetőségek között, személyes prioritásaink szerint. Frissítsük önéletrajzunkat és töltsük fel ide, és ha tovább növelnénk esélyeinket, kérjünk hírlevelet és Facebook értesítést is, így biztosan azonnal értesülünk a nekünk való új munkákról!

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala