Pilótaképző központ nyílt

2018. november 30. Forrás: mti.hu, Profession.hu

Hasznos: - + Nyomtat

Megnyílt Magyarország új pilótaképző központja, a Wizz Air Training Centre Budapesten, ahol naponta akár háromszázan is tanulhatnak!

Önnek ajánlott állások

Közép- és Kelet-Európa legnagyobb diszkont légitársasága új, 3800 négyzetméteres központját nyitotta meg Budapesten. A Wizz Air Training Centre a legkorszerűbb technológiával felszerelt intézmény, itt zajlik majd a pilóták és az utaskísérők képzése is.

Az intézményben a légitársaság nemzetközi hálózatának minden pontjáról érkezett, naponta akár 300 kadét is tanulhat. A közép- és kelet-európai régió legújabb képzési központjában tantermi oktatás, repülés szimuláció valamint kabin kiképzés is az oktatási paletta részét képezi. A Wizz Air Training Centre két, Airbus A320 pilótafülkét modellező CAE 7000XR Series mozgó szimulátorral van felszerelve. A képzőközpontban helyet kapott a TFC ultramodern kabin vészhelyzeti eljárás oktatási eszköze, és a Flame Aviation új generációs, V9000 Commander típusú tűzoltási kiképző központja is.

Az új képzési központ ad otthont a Magyarországon szeptemberben elindított Wizz Air Pilótaakadémiának is, amely repülni még nem tudó fiataloknak biztosít egyedi lehetőséget, hogy megszerezzék a kereskedelmi pilótaengedélyt.

Ha épp állást keresünk, érdemes a pályázati lehetőségeket és az álláshirdetéseket folyamatosan figyelnünk:

- a Profession.hu-n rengeteg álláshirdetés vár ránk,

- Budapesten jelenleg is több ezer pozícióra keresnek munkatársat,

- általános iskolai végzettséggel itt találhatunk munkát,

- szakiskolai képzettséggel ezekből a hirdetésből válogathatunk,

- érettségivel a zsebünkben ezeket az álláslehetőséget nézhetjük át,

- főiskola végzettséggel pedig az alábbi állásokra pályázhatunk.

Egy jól elkészített önéletrajzzal könnyebben pályázhatunk a meghirdetett álláslehetőségekre, ezért mindig frissítsük azt, vegyük igénybe hozzá a Profession.hu önéletrajz-készítője segítségét!

Annak érdekében, hogy a lehető legjobb eséllyel szerezzünk új állást, folyamatosan figyeljük a legfrissebb álláslehetőségeket, vagy keressünk személyre szabott beállításaink szerint. Ha tovább szeretnénk növelni esélyeinket, töltsük fel önéletrajzunkatkérjünk hírlevelet és Facebook értesítést, illetve töltsük le a mobil applikációt - Androidra ittiPhone-ra itt.

Készítette: Profession.hu

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala

A Profession.hu Google+ oldala

- Profession.hu

További rövid hírek
További rövid hírek
www.facebook.com/Profession.hu