Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

Vegán túra, Budapest háztetői és más élményprogramok

A frissen bejelentett partnerség részeként az Airbnb és az MTÜ együtt dolgozik majd a turizmus egyensúlyának helyreállítása érdekében, elosztva a turizmus gazdasági előnyeit a régión belül, valamint több ember számára biztosítva ezzel bevételt. A Budapest környéki turizmus felelősségtudatos helyreállításának támogatása érdekében az Airbnb és a Magyar Turisztikai Ügynökség mind a belföldi, mind a külföldi vendégek számára helyi szakértők által vezetett egyedi Airbnb-élményprogramokon keresztül kínálja Budapest újrafelfedezésének - és ezzel együtt a főváros páratlan élményeken keresztüli megismerésének - lehetőségét.

"A vendégek olyan egyedi élmények közül választhatnak, mint a vegán ételtúra, az utcai művészet túra és az egyedülálló budapesti háztetői élmény" - írták az MTI-hez eljuttatot közleményben.

Ez az első ilyen jellegű együttműködés az Airbnb és egy közép- és kelet-európai desztinációs marketing szervezet között. Az Airbnb már több mint 500 helyi önkormányzattal és szervezettel működik együtt a világ minden táján a turizmus támogatása, az adók begyűjtése és befizetése érdekében. Idén az Airbnb már bejelentett partnerséget Krakkóval a turizmus helyreállításának támogatására, valamint Pozsonnyal a turisztikai adó automatizált beszedésére az Airbnb platform használatával. Kitértek arra is, hogy az Airbnb és az MTÜ több erőforrást bocsátott a magyarországi házigazdák rendelkezésére, hogy segítsen a regisztrációs szabályoknak megfelelni. Az Airbnb adatai szerint azon magyarországi házigazdák, akiknek egy kiadó lakásuk van a platformon, együttesen több mint 3 millió dollárt kerestek idén május-augusztusban.

Kapcsolódó álláshirdetések

Az újrainduló vendéglátás és turizmus országszerte számos álláslehetőséget kínál: több mint 1200 állás közül választhatunk, ezek közül csak a szállodaipar több mint 700 hirdetést tartogat, de recepciósként is több mint 400 állás közül válogathatunk. 

Ha az éttermi vendéglátás területén helyezkednénk el, nézzünk körül az itt található több mint 150 munkalehetőség között! Szakácsként további 1000 hirdetést nézhetünk át, de pultosként is csaknem 1000 munkahely vár bennünket.

Bárhol is szeretnénk elhelyezkedni, friss önéletrajzra mindenképp szükségünk lesz, készítsük el most, és töltsük fel ide, hogy a munkáltatók is ránk találhassanak.

Kérjünk hírlevelet és Facebook értesítést, így biztosan nem maradunk le egyetlen nekünk való munkáról sem!

Készítette: Profession.hu

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala