Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

Az Orha Építő Kft. kezdi meg beruházását a szabolcsi megyeszékhelyen, a fejlesztés a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program támogatásával valósul meg.

A cég fémszerkezetgyártással, acél tartószerkezetek tervezésével és gyártásával foglalkozik, emellett fémmegmunkálással, lemezek megmunkálásával és alakításával, hengereléssel, élhajlítással és furatolással szintén foglalkoznak a vállalatnál dolgozók.

Komoly beruházásról és technológia-telepítésről van szó a cégnél, mivel a fejlesztés során olyan technológiát telepítenek, amely segít, hogy a hengerművi méretű lemeztekercsekből épületelemet hengereljenek. Ez a technológia energiahatékonyabb és majdnem 100 százalékban újrahasznosítható.

A mostani tervek szerint 2023 elejére fejeződik be a beruházás.

Aktuális álláshirdetések

A Nyíregyházán meghirdetett állásokat itt tudjuk megnézni. A meghirdetett mérnöki állásokat itt találjuk, a pályakezdőknek szóló állások ebben a szférában itt találhatók.

Ha még nincs tapasztalatunk egyáltalán a munka világában, de szeretnénk már elhelyezkedni, ezeket az állásokat böngésszük át.

Ha nem ezen a területen szeretnénk elhelyezkedni, és még csak keressük a nekünk való állást, akkor nézzünk körül az álláslehetőségek között személyes prioritásaink szerint. Frissítsük önéletrajzunkat és töltsük fel ide, és ha tovább növelnénk esélyeinket, kérjünk hírlevelet és Facebook értesítést is, hogy biztosan azonnal értesüljünk a nekünk való új munkákról!

Egyértelműen megállapítható, hogy szakemberekre valamennyi szektorban nagy szükség van folyamatosan, a fizikai, segéd és betanított munka között pedig akkor érdemes szétnéznünk, ha nincs szakmánk vagy felsőfokú végzettségünk, de akkor is, ha gyorsan szeretnénk elhelyezkedni.

Ha képzettségünk szerint keresnénk:

- szakiskolai végzettséggel itt,

- középiskolai végzettséggel itt,

- főiskolai diplomával pedig itt érdemes szétnéznünk.

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala