Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

A fémszerkezet-gyártással és fémmegmunkálással foglalkozó cég indított hatalmas beruházást, ami részben a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program támogatásával valósul meg.

A nyíregyházi cég fő tevékenysége a fémszerkezetgyártás, azaz acél tartószerkezetek tervezése és gyártása. Továbbá foglalkoznak fémmegmunkálással: lemezek megmunkálásával, alakításával, hengerlésével, élhajlítással és furatolással.

A vállalatnál a fejlesztés keretében olyan technológiát telepítenek, amelynek köszönhetően képesek lesznek hengerművi méretű lemeztekercsekből épületelemet hengerelni, amely a közép-európai piaci kínálatnál energiahatékonyabb, továbbá csaknem 100%-ban újrahasznosítható.

A beruházás várhatóan a jövő év elejére fejeződik be.

Aktuális álláshirdetések

A Nyíregyházán meghirdetett állásokat itt tudjuk megnézni. A meghirdetett mérnöki állásokat itt találjuk, a pályakezdőknek szóló állások ebben a szférában itt találhatók.

Ha még nincs tapasztalatunk egyáltalán a munka világában, de szeretnénk már elhelyezkedni, ezeket az állásokat böngésszük át.

Ha nem ezen a területen szeretnénk elhelyezkedni, és még csak keressük a nekünk való állást, akkor nézzünk körül az álláslehetőségek között személyes prioritásaink szerint. Frissítsük önéletrajzunkat és töltsük fel ide, és ha tovább növelnénk esélyeinket, kérjünk hírlevelet és Facebook értesítést is, hogy biztosan azonnal értesüljünk a nekünk való új munkákról!

Egyértelműen megállapítható, hogy szakemberekre valamennyi szektorban nagy szükség van folyamatosan, a fizikai, segéd és betanított munka között pedig akkor érdemes szétnéznünk, ha nincs szakmánk vagy felsőfokú végzettségünk, de akkor is, ha gyorsan szeretnénk elhelyezkedni.

Ha képzettségünk szerint keresnénk:

- szakiskolai végzettséggel itt,

- középiskolai végzettséggel itt,

- főiskolai diplomával pedig itt érdemes szétnéznünk.

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala