Mesterséges Intelligenciával a jövő szakembereiért

Mesterséges Intelligenciával a jövő szakembereiért

MI Tudásközpont program néven stratégiai együttműködést indított a Microsoft Magyarország a vezető magyar egyetemekkel. Nézzük a részleteket!

Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

A magyar felsőoktatás és a Microsoft stratégiai együttműködése új szintre lép azzal, hogy több vezető egyetemen létrejönnek a Mesterséges Intelligencia Tudásközpontok. A hosszú távú szakmai együttműködés célja, hogy a technológiai oktatásnak ne csak szerves részét képezzék az olyan modern technológiák, mint a mesterséges intelligencia vagy a gépi tanulás és ezek kombinációja, hanem hogy e technológiákra építve nagy társadalmi hasznosságú fejlesztések szülessenek, amelyek hozzájárulnak az emberek mindennapi életének javításához.

Pályamódosítás

Az MI Tudásközpontok olyan központok, ahol koncentrálódik a legújabb technológiákkal kapcsolatos tudás és rendelkezésre áll a megfelelő technológia is annak érdekében, hogy a legtehetségesebb diákok és szakmai mentoraik rendkívüli ötleteket valósíthassanak meg és hozzájáruljanak ahhoz, hogy ezek a fejlesztések szervesen beépüljenek a magyar technológiai képzésbe.

Az MI Tudásközpontok segítségével javul a hazai technológiai oktatás eddig is magas színvonala, nőhet a magas hozzáadott értékű fejlesztések száma, azzal pedig, hogy több lesz az új technológiákat is ismerő fiatal szakember a hazai munkaerőpiacon, nőhet a magyar gazdaság versenyképessége.

Az MI Tudásközpont program első tagja a Budapesti Műszaki- és Gazdaságtudományi Egyetem, ahol a kutatók drónok által készített felvételek elemzéséhez alkalmaztak képfelismerő neurális hálózatokat a Microsoft FPGA alapú technológiájának használatával. A Pécsi Tudományegyetem projektjében több százezer gyógyszerfelhasználói vélemény szövegét tartalmazó adatbázist dolgoztak fel a fejlesztők szövegbányászattal. A Debreceni Egyetem Klinikai Központja klinikai adatok nagy tömegű elemzésével vizsgálja a cukorbetegség megjósolható szövődményeit. Az MI Tudásközpont programjához a Budapesti Gazdasági Egyetem és az Óbudai Egyetem is csatlakozott. Az országos szintű programot a Microsoft Magyarország az oktatók számára biztosított képzésekkel, és speciális tananyaggal támogatja.

Mesterséges Intelligencia Tudásközpont program keretében kezd együttműködést a Microsoft a hzai vezető egyetemekkel.

Amennyiben az IT fejlesztés területén keresünk állást, itt nézzünk szét a lehetőségek között.

A legtöbb állást Pest megyében kínálják, ezért ezek között is érdemes válogatnunk.

Pályakezdőket ide, tapasztalattal rendelkezőket ide várnak.

Középfokú végzettséggel itt, főiskolai diplomával pedig itt találhatjuk meg a szamításunkat.

Nyelvtudásunkat is rendkívül sok területen kamatoztathatjuk: angolul beszélőket ide, német nyelvismerettel rendelkezőket ide, francia nyelvtudásúakat pedig idepályázhatnak, de a spanyol és holland nyelv is keresett.

Más szempontok szerint keresnénk? használjuk személyre szabott beállításainkat és találjuk meg a számunkra megfelelő lehetőséget a több mint 10.000 friss ajánlat között!

Ha még nincs önéltrajzunk, készítsük el most, készítsük el most, és töltsük fel ide, hogy a munkáltatók is ránk találhassanak, ezzel esélyeinket tovább növelhetjük.

Legyünk naprakészek, kérjünk hírleveletés Facebook értesítést, így biztosan nem maradunk le egyetlen nekünk való munkáról sem! Töltsük le a Profession mobilalkalmazását Androidra ittiPhone-ra pedig itt, így bárhol, bármikor szemezgethetünk a több mint 10.000 állásajánlat közül.

 

Készítette: Istók Nikoletta

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala

Címkék: képzés, mesterséges intelligencia, munka, szakma, IT

További rövid hírek