Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

A Bosch és az ELTE együttműködésében alakult meg a tanszék, ami a vállalat egyedülálló hazai innovációs ökoszisztémájának legújabb eleme, illetve új lépés a kutatóegyetemi modell megvalósításához az ELTE Informatikai Karán.

Mi fog történni a tanszéken? A Mesterséges Intelligencia Tanszéken jövőbe mutató kutatások zajlanak, amik hozzájárulnak az önvezető járművek, a gépi látás, az ipari automatizáció és az emberi agyműködést egyre jobban leképező rendszerek fejlesztéséhez.

„Meggyőződésünk, hogy a leginnovatívabb nemzetközi vállalatok és a felsőoktatás együttműködése Magyarország számára kiemelten fontos, hiszen így egyre magasabb hozzáadott értékkel lehetünk jelen a gazdasági értékláncban, és az ország munkahelymegtartó képessége is jelentősen növekedhet a befektetésekért folyó globális versenyben” – mondta el Dr. Szászi István a Bosch csoport vezetője Magyarországon és az Adria régióban.

Az együttműködésnek köszönhetően az egyetemi hallgatók gyakorlati szempontból még relevánsabb és versenyképesebb tudást, innovációs-üzletfejlesztési ismereteket szerezhetnek. Emellett a Bosch kutatás-fejlesztési munkája is számos értékes eredménnyel gazdagodik.

Az új tanszék a kutatás, az innováció és az oktatás integrációjának kiváló jelzője, mindez kézzelfoghatóbbá teszi a hazai felsőoktatás és az ipari kutatás-fejlesztés stratégiai kapcsolatát.

Aktuális álláshirdetések

Az informatika területére folyamatosan keresnek képzett munkaerőt, ha ebben a szektorban képzeljük el a jövőnket, nézzük át a következő munkakörökhöz kapcsolódó hirdetéseket:

- informatikai munkatárs,

- informatikai fejlesztő,

- IT rendszerüzemeltető,

- IT support munkatárs.

Ha nem ezen a területen szeretnénk elhelyezkedni, és még csak keressük a nekünk való állást, akkor nézzünk körül az álláslehetőségek között személyes prioritásaink szerint. Frissítsük önéletrajzunkat és töltsük fel ide, és ha tovább növelnénk esélyeinket, kérjünk hírlevelet és Facebook értesítést is, hogy biztosan azonnal értesüljünk a nekünk való új munkákról!

Egyértelműen megállapítható, hogy szakemberekre valamennyi szektorban nagy szükség van folyamatosan, a fizikai, segéd és betanított munka között pedig akkor érdemes szétnéznünk, ha nincs szakmánk vagy felsőfokú végzettségünk, de akkor is, ha gyorsan szeretnénk elhelyezkedni.

Ha képzettségünk szerint keresnénk:

- szakiskolai végzettséggel itt,

- középiskolai végzettséggel itt,

- főiskolai diplomával pedig itt érdemes szétnéznünk.

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala