Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

A megújult karcagi logisztikai központot átadták, ennek a beruházásnak köszönhetően közel 100 új munkahely jön létre.

A Penny karcagi központja a cég három országos központjának egyike, a beruházással a létesítmény külterülete 30 ezer, az épületé pedig 10 ezer négyzetméterrel bővült. Az épületet korszerűsítették, így költséghatékonyabb, környezettudatosabb és fenntarthatóbb lett.

A cég Karcagon és környékén a legnagyobb munkáltatónak számít.

Álláskeresés

Az értékesítés, kereskedelem szektorában mindig kínálkozik munka, ezeket ide kattintva tudjuk átnézni. A magyar gyáriparba jelenleg is számos területen keresnek dolgozókat országszerte.

A meghirdetett mérnöki állásokat itt találjuk, a pályakezdőknek szóló állások ebben a szférában itt találhatók.

Ha nem ezen a területen szeretnénk elhelyezkedni, és még csak keressük a nekünk való állást, akkor nézzünk körül az álláslehetőségek között személyes prioritásaink szerint. Frissítsük önéletrajzunkat és töltsük fel ide, és ha tovább növelnénk esélyeinket, kérjünk hírlevelet és Facebook értesítést is, hogy biztosan azonnal értesüljünk a nekünk való új munkákról!

Ha még nincs tapasztalatunk egyáltalán a munka világában, de szeretnénk már elhelyezkedni, ezeket az állásokat böngésszük át.

Egyértelműen megállapítható, hogy szakemberekre valamennyi szektorban nagy szükség van folyamatosan, a fizikai, segéd és betanított munka között pedig akkor érdemes szétnéznünk, ha nincs szakmánk vagy felsőfokú végzettségünk, de akkor is, ha gyorsan szeretnénk elhelyezkedni.

Ha képzettségünk szerint keresnénk:

- szakiskolai végzettséggel itt,

- középiskolai végzettséggel itt,

- főiskolai diplomával pedig itt érdemes szétnéznünk.

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala