Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

4400 munkavállalót foglalkoztatnak

A baranyai megyeszékhely negyedik üzletének megnyitásával az Aldi mintegy 20 új kereskedelmi munkahelyet hozott létre, országszerte mintegy 4400 munkavállalót foglalkoztatnak.

Bernhard Haider, az Aldi Magyarország Élelmiszer Bt. országos ügyvezető igazgatója a közlemény szerint kiemelte: Pécs több okból különleges számukra, 2008 áprilisában ugyanis itt adták át az első négy magyarországi üzletük egyikét, 2018-ban pedig informatikai szolgáltatásokat nyújtó központot nyitottak. A két pécsi irodaházban mintegy 120 embert foglalkoztatnak, mintegy 4000 európai Aldi-üzlet mellett 55 logisztikai központ és igazgatási irodaház IT-rendszerét teljes körűen gondozzák - tette hozzá az ügyvezető.

Aktuális munkalehetőségek

Az Aldi jelenleg is kínál Pécsen munkalehetőségeket: keresnek bolti eladót, HR-gyakornokot és toborzási specialistát is. 

Ha az összes magyarországi Aldis állást szeretnénk átnézni, kattintsunk ide: 35 álláshirdetés

Ha kíváncsiak vagyunk a Lidl álláshirdetéseire, itt nézzünk körül: 61 álláshirdetés

Ha a Sparnál dolgoznánk szívesen, itt találjuk az aktuális lehetőségeket: 122 álláshirdetés

A Tesco is keres munkatársakat az ország számos pontján: 140 álláshirdetés

Ha a Penny Market hirdetéseit lapoznánk át, ide érdemes kattintani: 48 álláshirdetés

Valami mást keresünk?

Friss önéletrajzra mindenképp szükségünk lesz, készítsük el most, és töltsük fel ide, hogy a munkáltatók is ránk találhassanak.

Szakemberekre valamennyi szektorban nagy szükség van folyamatosan: jelenleg is több mint 5100 állás között kereshetjük meg a számunkra legmegfelelőbbet. 

A több mint 2300 féle fizikai, segéd és betanított munka között érdemes szétnézni ha nincs szakmánk vagy felsőfokú végzettségünk, de akkor is, ha gyorsan szeretnénk elhelyezkedni.

Ha pedig képzettségünk szerint keresnénk: szakiskolai végzettséggel itt, középiskolai végzettséggel itt, főiskolai diplomával pedig itt érdemes szétnéznünk.

Kérjünk hírlevelet és Facebook értesítést, így biztosan nem maradunk le egyetlen nekünk való munkáról sem!

 

Készítette: Profession.hu

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala