Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

Kiskunmajsai telephelyén összesen 769 millió forintból fejlesztett a cég. Átadtak egy új tárolócsarnokot a borászati alapanyagok, illetve késztermékek tárolására. Továbbá beszereztek borászati feldolgozó eszközöket is: tartályokat, szűrőket, nitrogéngenerátort, bogyózó-zúzó berendezést szivattyúval és pneumatikus szőlőprést.

Mindezeken felül 5 elektromos targoncával is bővültek. A beruházás célja a kapacitásbővítés volt.

A vállalat jelenleg több mint 90 főt foglalkoztat, belföldi és külföldi piacokra is termel.

Aktuális állások

Ha az élelmiszeripar területén szeretnénk elhelyezkedni, nézzünk körül itt. A mezőgazdasághoz kapcsolódó pedig állásokat itt találjuk. A gyártás, termelés területén is érdemes körülnéznünk, hiszen mindig számos munkalehetőség akad, ezeket nézzük át itt.

Ha nem ezekben a szektorokban képzeljük el a jövőnket, és még csak keressük a nekünk való állást, akkor nézzünk körül az álláslehetőségek között személyes prioritásaink szerint. Frissítsük önéletrajzunkat és töltsük fel ide, és ha tovább növelnénk esélyeinket, kérjünk hírlevelet és Facebook értesítést is, hogy biztosan azonnal értesüljünk a nekünk való új munkákról!

Egyértelműen megállapítható, hogy szakemberekre valamennyi szektorban nagy szükség van folyamatosan, a fizikai, segéd és betanított munka között pedig akkor érdemes szétnéznünk, ha nincs szakmánk vagy felsőfokú végzettségünk, de akkor is, ha gyorsan szeretnénk elhelyezkedni.

Ha képzettségünk szerint keresnénk:

- szakiskolai végzettséggel itt,

- középiskolai végzettséggel itt,

- főiskolai diplomával pedig itt érdemes szétnéznünk.

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala