Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

A dán hátterű Lego Manufacturing Kft. tervei szerint bővíti a csomagoló- és raktárkapacitásait 2025-ig.

A vállalat a napelemparkját is bővíteni fogja, mivel a cég számára fontos a környezetbarát működés. Ez a projekt 300 új munkahelyet hoz létre. A beruházás már ebben az évben elkezdődik.

A magyar műanyagipar teljesítménye a tavalyi évben 15%-os növekedést ért el, ami a Lego cégnek is köszönhető. A mostani bővítés is biztosan hozzájárul majd a további növekedéshez.

A Nyíregyházán meghirdetett állásokat itt tudjuk megnézni.

A magyar gyáriparba jelenleg is számos területen keresnek dolgozókat országszerte.

A meghirdetett mérnöki állásokat itt találjuk, a pályakezdőknek szóló állások ebben a szférában itt találhatók.

Ha nem ezen a területen szeretnénk elhelyezkedni, és még csak keressük a nekünk való állást, akkor nézzünk körül az álláslehetőségek között személyes prioritásaink szerint. Frissítsük önéletrajzunkat és töltsük fel ide, és ha tovább növelnénk esélyeinket, kérjünk hírlevelet és Facebook értesítést is, hogy biztosan azonnal értesüljünk a nekünk való új munkákról!

Ha még nincs tapasztalatunk egyáltalán a munka világában, de szeretnénk már elhelyezkedni, ezeket az állásokat böngésszük át.

Egyértelműen megállapítható, hogy szakemberekre valamennyi szektorban nagy szükség van folyamatosan, a fizikai, segéd és betanított munka között pedig akkor érdemes szétnéznünk, ha nincs szakmánk vagy felsőfokú végzettségünk, de akkor is, ha gyorsan szeretnénk elhelyezkedni.

Ha képzettségünk szerint keresnénk:

- szakiskolai végzettséggel itt,

- középiskolai végzettséggel itt,

- főiskolai diplomával pedig itt érdemes szétnéznünk.

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala