Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

A német tulajdonosi hátterű Schaeffler Savaria Kft. Szombathelyen 5,2 milliárd forintos kutatás-fejlesztési projektbe kezd. A K+F program a hibrid és teljesen elektromos járművekhez való alkatrészek területén valósul meg.

A beruházásnak köszönhetően több, kifejezetten mérnöki tudásra alapozott munkahely fog létrejönni.

A vállalat több magyar egyetemmel is folytat együttműködést, szombathelyi üzeme pedig 93% exporthányaddal működik. A mostani projekt a jövőbe történő befektetés.

A Schaeffler-csoport jelenlegi álláshirdetéseit ide kattintva tudjuk megnézni.

A magyar gyáriparba jelenleg is számos területen keresnek dolgozókat országszerte. A kutatás-fejlesztéssel kapcsolatos állásokat itt tudjuk megnézni, a gyártás területén számos állást hirdettek meg, ezeket itt böngészhetjük át.

Álláskeresés

Szakemberekre valamennyi szektorban nagy szükség van folyamatosan, jelenleg is országszerte várják a szakképzett munkaerőt. 

A rengeteg fizikai, segéd és betanított munka között érdemes szétnézni, ha nincs szakmánk vagy felsőfokú végzettségünk, de akkor is, ha gyorsan szeretnénk elhelyezkedni.

Ha pedig képzettségünk szerint keresnénk: szakiskolai végzettséggel itt, középiskolai végzettséggel itt, főiskolai diplomával pedig itt érdemes szétnéznünk. Amennyiben más szempontok érdekelnek minket, tartsuk szemünket a legfrissebb állásokon, és böngésszünk személyes beállításaink szerint!

Ha még csak keressük a nekünk való állást, akkor nézzünk körül az álláslehetőségek között, személyes prioritásaink szerint. Frissítsük önéletrajzunkat és töltsük fel ide, és ha tovább növelnénk esélyeinket, kérjünk hírlevelet és Facebook értesítést is, így biztosan azonnal értesülünk a nekünk való új munkákról!

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala