Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

Budapesten és Veszprémben bővítenek

"Bővíti kutatás-fejlesztési központjainak kapacitását a Continental Automotive Hungary Kft., a 4,2 milliárd forintos beruházáshoz a kormány 1 milliárd forint vissza nem térítendő támogatást biztosít" - mondta Szijjártó Péter a beruházással kapcsolatos budapesti sajtótájkoztatón.

A beruházással a két városban együttesen 70 új, kifejezetten magas hozzáadott értékű munkahely jön létre, és több száz eddig létrehozott munkahely jövője válik biztossá. A vállalat mostani új, high-tech beruházása a mesterséges intelligencia és a szoftverfejlesztéséhez kapcsolódik, amelyben új szenzorok és a hozzájuk kapcsolódó funkciók kifejlesztése zajlik. 

Szijjártó Péter kiemelte, a Continental mostani beruházása kulcsfontosságú, ugyanis egy forradalmian új korszaka kezdődik a globális autóiparnak: az ágazat a jövőben a mesterséges intelligencián és a szoftverfejlesztésen fog alapulni.

Lóránd Balázs, a Continental Automotive Hungary Kft. Mesterséges Intelligencia Fejlesztési Központjának vezetője a vállalat jövőképéről elmondta, az utakon olyan járművek fognak közlekedni, amelyek intelligenciája már képes lesz a lehetséges baleseteket megakadályozni, így nem lesznek közúti halálesetek. Ennek a megvalósításában Magyarországnak fontos szerep jut: a veszprémi fejlesztő központjuk közlekedésbiztonsági eszközöket gyárt, a budapesti mesterséges intelligencia fejlesztési központban pedig a mesterséges intelligencia felhasználásával okos szenzorok, kamerák továbbfejlesztésére fókuszálnak. Ezek a megoldások vezetnek majd el az önvezető autók létrehozásához - tette hozzá. 

Aktuális álláshirdetések

A magyar gyáriparba jelenleg is számos területen keresnek dolgozókat országszerte:

Állások gyártás területen, beleértve minden gyártási területet: több mint 1700 álláslehetőség

Mérnökként több mint 1400 állás közül válogathatunk országszerte, a kifejezetten friss diplomásoknak és pályakezdőknek szánt munkalehetőségeket itt találjuk, míg a senior, 5-10 év tapasztalattal rendelkező mérnököknek szóló hirdetések erre vannak.

Ha még csak keressük a nekünk való állást, akkor nézzünk körül az álláslehetőségek között, személyes prioritásaink szerint. Frissítsük önéletrajzunkat és töltsük fel ide, és ha tovább növelnénk esélyeinketkérjünk hírlevelet és Facebook értesítést is, így biztosan azonnal értesülünk a nekünk való új munkákról!

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala