Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

A vállalat új beruházásánál a hangsúly a K+F tevékenység erősítésén és a gyártási kapacitás bővítésén van. A beruházás összesen 18 milliárd forint értékű.

A cég járműelektronikai része, a Robert Bosch Energy and Body Systems Kft. 2025 közepéig tervezi befejezni a projektjét Miskolcon. A vállalat bővíti az elektromos hajtások fejlesztését és tesztelését a létesítményében, illetve a gyártási kapacitást is növelni kívánja.

A Bosch már két évtizede jelen van Miskolcon, a mostani fejlesztésével 60, ebből 45 fő felsőfokú végzettségű munkavállaló számára teremt új munkahelyet, továbbá 110 állást hoz még létre.

Aktuális álláshirdetések

A miskolci álláshirdetéseket itt találjuk, a Bosch Group jelenlegi hirdetéseit böngésszük át ide kattintva. A meghirdetett mérnöki állásokat itt találjuk, a pályakezdőknek szóló állások ebben a szférában itt találhatók.

Ha még nincs tapasztalatunk egyáltalán a munka világában, de szeretnénk már elhelyezkedni, ezeket az állásokat böngésszük át.

Ha nem ezen a területen szeretnénk elhelyezkedni, és még csak keressük a nekünk való állást, akkor nézzünk körül az álláslehetőségek között személyes prioritásaink szerint. Frissítsük önéletrajzunkat és töltsük fel ide, és ha tovább növelnénk esélyeinket, kérjünk hírlevelet és Facebook értesítést is, hogy biztosan azonnal értesüljünk a nekünk való új munkákról!

Egyértelműen megállapítható, hogy szakemberekre valamennyi szektorban nagy szükség van folyamatosan, a fizikai, segéd és betanított munka között pedig akkor érdemes szétnéznünk, ha nincs szakmánk vagy felsőfokú végzettségünk, de akkor is, ha gyorsan szeretnénk elhelyezkedni.

Ha képzettségünk szerint keresnénk:

- szakiskolai végzettséggel itt,

- középiskolai végzettséggel itt,

- főiskolai diplomával pedig itt érdemes szétnéznünk.

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala