Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

Kifejezetten keresett exporttermék a magyar vadhús, míg itthon kevés helyen lehet találkozni vele. Pedig egészséges és ízletes, érdemes lenne többet fogyasztani belőle a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara szerint.

Magyarország környezeti adottságai miatt magas minőségű a vadállomány, ami változatos is: őz, vaddisznó, gímszarvas, dámszarvan és muflon is jellemző a nagyvadak között, mellettük a nyúl és a fácánállomány is jelentős.

Jelenleg 46 cég foglalkozik vadhúsfeldolgozással itthon, a kínálat legnagyobb részét a fagyasztott termékek teszik ki, illetve nagy a kereslet a vákuumcsomagolt árura is szeptembertől decemberig.

Az összes feldolgozott vadhús 90 százalékát, azaz akár 3500 tonnát is exportálunk évente, főként Németországba és Olaszországba.

Aktuális állások

A mezőgazdasághoz kapcsolódó állásokat itt találjuk, ha az élelmiszeripar területén szeretnénk elhelyezkedni, nézzünk körül itt. A gyártás, termelés területén is érdemes körülnéznünk, hiszen mindig számos munkalehetőség akad, ezeket nézzük át itt.

Ha nem ezekben a szektorokban képzeljük el a jövőnket, és még csak keressük a nekünk való állást, akkor nézzünk körül az álláslehetőségek között személyes prioritásaink szerint. Frissítsük önéletrajzunkat és töltsük fel ide, és ha tovább növelnénk esélyeinket, kérjünk hírlevelet és Facebook értesítést is, hogy biztosan azonnal értesüljünk a nekünk való új munkákról!

Egyértelműen megállapítható, hogy szakemberekre valamennyi szektorban nagy szükség van folyamatosan, a fizikai, segéd és betanított munka között pedig akkor érdemes szétnéznünk, ha nincs szakmánk vagy felsőfokú végzettségünk, de akkor is, ha gyorsan szeretnénk elhelyezkedni.

Ha képzettségünk szerint keresnénk:

- szakiskolai végzettséggel itt,

- középiskolai végzettséggel itt,

- főiskolai diplomával pedig itt érdemes szétnéznünk.

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala