Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

A cég most telepített egy csepegtető- és öntözőcső-gyártó berendezést, ami 50 kilométer hosszú terméket tud előállítani egy nap alatt. Mit jelent ez? A berendezésnek köszönhetően 16 és 20 milliméter átmérőjű csepegtetőcsövet és 25 milliméter átmérőjű főgerincet állít elő a cég.

A mezőgazdaságban használatos műanyag termékeket, használati eszközöket dolgozza fel a Green Technológia Kft., így minden ilyen már nem hulladéknak minősül, hanem az újrafeldolgozás alapanyaga a cég számára. Mindez nagyon környezetkímélő, hiszen a már nem használt műanyag eszközök nem szennyeznek a környezetünkben.

A mostani beruházásnak köszönhetően 15 emberre nőtt a lébényi telephely munkavállalóinak száma, ez pedig majdnem a kétszerese a korábbi munkavállalói létszámnak.

Aktuális állások

A mezőgazdasághoz kapcsolódó állásokat itt találjuk, ha pedig az élelmiszeripar területén szeretnénk elhelyezkedni, nézzünk körül itt.  A gyártás, termelés területén is érdemes körülnéznünk, hiszen mindig számos munkalehetőség akad, ezeket nézzük át itt.

Ha nem ezekben a szektorokban képzeljük el a jövőnket, és még csak keressük a nekünk való állást, akkor nézzünk körül az álláslehetőségek között személyes prioritásaink szerint. Frissítsük önéletrajzunkat és töltsük fel ide, és ha tovább növelnénk esélyeinket, kérjünk hírlevelet és Facebook értesítést is, hogy biztosan azonnal értesüljünk a nekünk való új munkákról!

Egyértelműen megállapítható, hogy szakemberekre valamennyi szektorban nagy szükség van folyamatosan, a fizikai, segéd és betanított munka között pedig akkor érdemes szétnéznünk, ha nincs szakmánk vagy felsőfokú végzettségünk, de akkor is, ha gyorsan szeretnénk elhelyezkedni.

Ha képzettségünk szerint keresnénk:

- szakiskolai végzettséggel itt,

- középiskolai végzettséggel itt,

- főiskolai diplomával pedig itt érdemes szétnéznünk.

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala