Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

Az új-zélandi Make Collective vállalat rendhagyó módon buzdítja munkavállalói a kerekezésre: napi öt dollárt ér, ha valaki biciklivel jár dolgozni, sőt az igazán elszántak ennél többel is számolhatnak, ha ugyanis egy év alatt a munkanapok legalább felén a drótszamárra pattannak, napi tíz dollár lesz a jutalmuk. Az összetekert pénzt a cég év végi bónuszként fizeti ki.

A vállalat vezetője, Tim Chesney maga is nagy kerékpáros, és bízik abban, hogy sikerül egy új és egészséges trendet teremtenie, amihez vitathatatlanul a pénz jelenti a legfőbb motivációt. Ennek erejét már más munkaadók is felismerték, és remélhetőleg a jó példát sokan követik majd.

Két keréken munkába? Megéri! - munka, kerékpározás, bónusz

Hazánkban 2018. május 14. és június 10. között ismét útjára indul a Bringázz munkába! kampány a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium és a Magyar Kerékpárosklub együttműködésében. A kezdeményezés fő üzenete, hogy a kerékpározás egyszerű és gyors közlekedési eszköz, ami bármilyen élethelyzetben – így a munkába járáshoz is – valódi választási lehetőség a mindennapos városi közlekedésben – derül ki a minisztérium Két keréken Magyarországon című kiadványából.

2010 óta a határokon átnyúló együttműködéseknek köszönhetően összesen 500 kilométer kerékpárút épült meg. Kilenc kerékpáros közbringarendszer létesült a hazai városokban, a többi között Budapesten, Esztergomban és Győrben. 2018-ban 30 milliárd forint jut kerékpárutak építésére. 2019-re egyebek mellett megújul a Balatoni Bringakör, elkészül a Tiszafüred–Poroszló kerékpárút, így teljesen körbebiciklizhetővé válik a Tisza-tó, megépül a Budapest–Balaton kerékpárút, elkészül a Duna menti kerékpárút Gönyű és Komárom közötti szakasza.

Fontos cél a további fejlesztések összehangolt tervezése és megvalósítása. Ennek érdekében 2018-ban országos kerékpáros forgalomszámlálást végeznek, átfogó kerékpáros kutatások készülnek, folyamatosan fejlesztik a Kerékpárút Nyilvántartó Rendszert. Az újonnan létrejött utak mellett a meglévők karbantartására is fokozott figyelmet fordítanak – olvasható a tájékoztatóban.

Nézzünk szét a munkavégzés pontos helyét feltüntető hirdetések között, és válasszuk ki azokat, amelyeket két keréken is könnyen megközelíthetünk!

Pályakezdőként ide érdemes kattintanunk, 1-3 év tapasztalattal pedig ide.

Középiskolai végzettséggel több mint 1700 lehetőséget találhatunk, diplomásként több mint 1200 pozíció nyitott előttünk.

Angol nyelvtudással itt várnak bennünket, némettel pedig ezekre a munkákra pályázhatunk.

Válogassunk a fentiek között és jelentkezzünk minél több helyre! Érdemes figyelnünk a legfrissebb állásokra is, vagy keressünk személyre szabott beállításaink szerint. Legyünk naprakészek, kérjünk hírlevelet és Facebook értesítést! Frissítsük önéletrajzunkat, és töltsük fel ide, hogy a munkáltatók ránk találhassanak. Amennyiben CV nélkül pályáznák, próbáljuk ki a Mobilmunkát

 

Készítette: Istók Nikoletta

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala

Címkék: munka, munkahely, kerékpározás, egészség, bónusz