Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

Korábbi cikkünkben már megosztottuk olvasóinkkal a flow, azaz a munka öröme titkát és egy beszédes történetet ebben a témában. Most pedig interjúalanyunkkal arról beszélgettünk, milyen jó döntést hozott, amikor pályát módosított!

Anita (31) szívvel-lélekkel dolgozik a kis szépségszalonban, amit fodrász társával közösen bérel. Időpontot nem találunk a naptárjában rögtön, ebből is látszik, hogy szeretik őt a vendégei, és tele van munkával. Vajon mi az ő titka? Mindig is kozmetikus szeretett volna lenni?

"Valójában van egy kereskedelmi diplomám – kezdi Anita -, de sosem dolgoztam ilyen területen. Ha igazán őszinte akarok lenni, csak a szüleim kedvéért és nyomására végeztem el ezt a sulit. Eleinte ellenkeztem, mondtam, hogy én a szépségápolással szeretnék foglalkozni. Nem értették, kinevettek és közölték, hogy abból nem lehet megélni. A nyomás hatására elvégeztem a sulit, de sosem élveztem igazán. Megcsináltam, ennyi. Aztán békén hagytak. Gondoltam, végre eljött az én időm, és beiratkoztam egy olyan képzésre, amire mindig is vágytam. Így lettem kozmetikus.”

MEGPÁLYÁZHATÓ KOZMETIKUS ÁLLÁSOK ITT!

A fiatal lány sokat nélkülözött, és még ma sem érzi azt, hogy hátradőlhet. "A szüleim ellenezték a döntésemet, de akkor már nem hagytam magam befolyásolni. Elköltöztem egy albérletbe az akkori barátommal, ideiglenes munkákat vállaltam, takarítás, gyerekfelügyelet, bármi, ami jött, hogy legyen pénzem. De imádtam! A tanulás közben olyan volt az agyam, mint egy szivacs. Mindent magába szívott! Végre boldog voltam!”

Kereskedelmi diplomával lett kozmetikus
(A kép illusztráció.)

Amire mindig is vágyunk… Vajon hányan vagyunk, akik nem azzal foglalkoznak jelenleg sem, amit szívvel-lélekkel szeretnénk végezni. Ahogy Anita meg tudta valósítani a kissé rögös, de ma már sikeres útját, vajon megy ez másnak is?  Akárhogy is van, ha nem próbáljuk meg, sosem derül ki. Akkor pedig vágjunk bele! Keressük meg végre a nekünk való területet és az új állást! Tíz szempontot is adunk a minél gyorsabb kereséshez:

1. Kiemelkedő kommunikációs készséggel rendelkezünk? Ezek az állások ránk várnak!

2. Nincs főiskolai végzettségünk? Itt nézzünk körbe!

3. Pályakezdőnek számítunk? Klikkeljünk ide!

4. Jók vagyunk angolból? Máris frissíthetjük a CV-nket!

5. Részmunkaidős állást szeretnénk? Böngésszük át a lehetőségeket!

6. Nem okoz gondot a PHP fejlesztés? Csapjunk le egy új pályázatra!

7. Szakmunkás állásra vadászunk? Majdnem ezer hirdetés itt!

8. Külföldre mennénk? A legfrissebb ajánlatokat itt találjuk!

9. Többet akarunk keresni? Több, mint száz nyitott pozíció!

10. Nem akarunk kimaradni a legfrissebb ajánlatokból? Nem is érdemes!

Emellett azt se feledjük: a sikeres álláskeresésben a kiváló önéletrajz is a segítségünkre siet, amelyet most ITT könnyedén összeállíthatunk a Profession.hu díjnyertes alkalmazásával. Éljünk a lehetőséggel, és turbózzuk fel álláskeresési eszköztárunkat! Pályázzunk minél több helyre, töltsük fel önéletrajzunkat ide, kérjünk hírlevelet és Facebook értesítést a legfrissebb álláslehetőségről.

Nézzünk körbe ITT és ITT is, ha egy jó állásra vágyunk!

Készítette: Posta Renáta

Címkék: kozmetikus, kereskedelem, pályaválaztás, pályamódosítás, álommunka