Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

Bizony nem árt év végével elgondolkodnunk azon, hogy mit szeretnénk elérni 2023-ban és hogyan zárul az idei évünk karrier szempontból. Tegyünk fel magunknak pár egyszerű kérdést, és válaszoljuk is meg őket őszintén, akár írásban. Ekkor fogunk rájönni, hogy bár a kérdések egyszerűek, megválaszolni nem is olyan könnyű őket.

- Miket értünk el 2022-ben?

- Miben fejlődtünk?

- Mennyire tartottuk magunkat az idei terveinkhez?

- Min változtattunk?

- Hogy éreztük magunkat a munkahelyünkön?

- Kaptunk-e elismerést, megbecsülést a kollégáinktól, a vezetőségtől?

Mindezeket megválaszolva végül tegyük fel magunknak a kérdést, hogy mennyire vagyunk elégedettek a saját válaszainkkal, és így a 2022-es évvel karrier szempontból.

Mindezeket átgondolva tudjuk mérlegelni azt, hogy jó helyen kezdjük-e a 2023-as évünket.

Ha végiggondoljuk a válaszokat és nem vagyunk elégedettek a kapott összképpel, érdemes megfontolnunk a munkahelyváltást. Álláskeresés során érdemes igénybe venni a Prémium Profil és a Prémium Profil Plusz szolgáltatásokat, amik segítségünkre lehetnek olyan hasznos információkkal, mint például a jelentkezők átlagos fizetési igénye. A Prémium Profillal például extra információkat tudhatunk meg az egyes pályázatokról, a Plusz változattal pedig már jelentkezés előtt is számos hasznos infót kaphatunk az esélyeinkről. Arról, hogy pontosan miben lehetnek ezek a segítségünkre, itt tudunk tájékozódni.

Az önéletrajz és motivációslevél megírásához mintákkal segítünk, hogy legyen jó sorvezetőnk egy-egy pozíció megpályázásához. Ezeket itt találjuk.

Használjuk célirányosan a profession.hu álláskeresőjét. Ha képzettségünk szerint keresnénk a pozíciók között, böngésszünk így:

- szakiskolai végzettséggel itt,

- középiskolai végzettséggel itt,

- főiskolai diplomával pedig itt érdemes szétnéznünk.

Ha nyelvismeret szerint keresnénk:

- az angol nyelvtudást igénylő pozíciókat itt találjuk,

- a németet itt,

- a franciát itt,

- nyelvismeret nélkül pedig itt keressünk.

Ha részmunkaidős állásban próbálnánk ki magunkat, kattintsunk ide, de mindenképp érdemes megnéznünk a részletes keresőt is, hogy rátaláljunk a megpályázandó állásokra.

Ha lakhelyünk szerint rangsorolnánk elsősorban, akkor itt kezdjük az álláskeresést. A kulcsszavas keresésben pedig ez a rész lesz a segítségünkre.

Mindezek mellett pedig érdemes beállítanunk személyre szóló álláskeresési értesítőnket ide kattintva.

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala