Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

A beruházás részeként egy 990 négyzetméteres üzemcsarnok épült már fel, ahol szociális és irodai kiszolgáló létesítmények készültek el, illetve kialakítottak egy portaépületet és parkolókat is.

Napelemek kerültek a csarnok tetejére és hőszivattyús fűtési rendszert is telepítettek a projekt során.

Megépült az ipari parkhoz vezető út is: két sávos belső telepi út, beton burkolattal, csapadékvíz-elvezetéssel. Kialakították az ivóvíz, szennyvíz, elektromos áram, gáz és telekommunikációs hálózat gerincvezetékeket is.

A fejlesztéssel megteremtette a város a kis- és középvállalkozások számára a hátteret, hogy az új ipari parkban telepedhessenek meg. Az ipari terület inkubátor jelleggel fog működni.

Álláskeresés

A Jász-Nagykun-Szolnok megyében jelenleg több száz nyitott pozícióra várják a jelentkezőket, ezeket itt találjuk. A gyártás, termelés területén mindig számos munkalehetőség akad, ezeket nézzük át itt. Szakemberekre pedig valamennyi szektorban nagy szükség van folyamatosan: jelenleg is több ezer állás között kereshetjük meg a számunkra legmegfelelőbbet. A sokféle fizikai, segéd és betanított munka között is érdemes szétnézni, ha nincs szakmánk vagy felsőfokú végzettségünk, de akkor is, ha gyorsan szeretnénk elhelyezkedni.

Ha pedig képzettségünk szerint keresnénk: szakiskolai végzettséggel itt, középiskolai végzettséggel itt, főiskolai diplomával pedig itt érdemes szétnéznünk. Amennyiben más szempontok érdekelnek minket, tartsuk szemünket a legfrissebb állásokon, és böngésszünk személyes beállításaink szerint! Maradjunk mindig naprakészek, kérjünk a friss állásokról hírlevelet is!

Ha még csak most állunk neki az új munkahely keresésének vagy szívesen váltanánk, frissítsük vagy egészítsük ki önéletrajzunkat, majd töltsük fel ide, hogy személyre szabottanválogathassunk az álláslehetőségek között!

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala