Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

Megkezdődött a 129. cukorrépa-feldolgozás a Magyar Cukor Zrt. cukorgyárában, a mészkemence begyújtásával. A kaposvári az egyetlen hazai cukorgyár, a feldolgozás október 6-án kezdődött meg itt és 85 napig tart, ezen időszak alatt 236 állandó és 50-55 ideiglenes dolgozó végzi a munkát. A vállalat idén a répacukor előállításán túl nyerscukrot is finomít.

A gyárban több hosszú távú projektbe kezdtek, ami a cukorgyártás és a cukorrépa-termesztés műszaki hátterét fejleszti.

A 2 évig tartó beruházás részeként a bepárló, a szaturációs és centrifuga állomások is meg fognak újulni, illetve cukorhűtőt és új porcukor csomagoló gépet szereznek be. A modernizáció célja, hogy a fajlagos energiafelhasználás és a feldolgozásnál keletkező veszteségek csökkenjenek.

A fejlesztések mellett a Magyar Cukor állandó munkavállalói 10%-os béremelést kapnak októbertől.

Álláskeresés

Ha Kaposváron keresnénk állást, a meghirdetett pozíciók között tudunk válogatni: kattintsunk ide, és nézzük át, találunk-e nekünk való hirdetést. Ha ezen a környéken szeretnénk elhelyezkedni, böngésszük át a Somogy megyei aktuális állásokat is.

A gyártás, termelés területén mindig számos munkalehetőség akad, ezeket nézzük át itt. Az agrárium területén is találkozhatunk számos friss álláshirdetéssel – ezeket itt találjuk. Szakemberekre valamennyi szektorban nagy szükség van folyamatosan: jelenleg is több ezer állás között kereshetjük meg a számunkra legmegfelelőbbet. A sokféle fizikai, segéd és betanított munka között is érdemes szétnézni, ha nincs szakmánk vagy felsőfokú végzettségünk, de akkor is, ha gyorsan szeretnénk elhelyezkedni.

Ha pedig képzettségünk szerint keresnénk: szakiskolai végzettséggel itt, középiskolai végzettséggel itt, főiskolai diplomával pedig itt érdemes szétnéznünk. Amennyiben más szempontok érdekelnek minket, tartsuk szemünket a legfrissebb állásokon, és böngésszünk személyes beállításaink szerint! Maradjunk mindig naprakészek, kérjünk a friss állásokról hírlevelet is!

Ha még csak most állunk neki az új munkahely keresésének vagy szívesen váltanánk, frissítsük vagy egészítsük ki önéletrajzunkat, majd töltsük fel ide, hogy személyre szabottan válogathassunk az álláslehetőségek között!

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala