Svéd vagy görög nyelvtudással

Különleges nyelveket ismerő értékesítési munkatársakat keres ügyfeleinek a Tesk Tanácsadó Kft. Ha beszél lengyelül, görögül vagy svédül, akkor érdemes jelentkezni.

Garázsipari termékmenedzser

Az Inter Cars Hungária Kft. garázsipari termékmenedzsert keres. Legalább 5 év autóiparban (szervizben) vagy szerszámértékesítésben szerzett tapasztalat, középfokú végzettség szükséges. Egyéb autóipari értékesítői állásokat itt talál!

Íme 8 izgalmas értékesítői munka

Rendszergazda szolgáltatás értékesítése

Informatikai rendszerek üzemeltetésével és webfejlesztéssel foglalkozó budapesti vállalkozás keres értékesítő munkatársat. Rendszergazda, webhosting és weboldal fejlesztési szolgáltatások értékesítése a feladat. Itt is elegendő a középfokú végzettség, de előnyt jelent a diploma. További informatikai értékesítői állásokat itt talál!

Idegen nyelvet beszélő ingatlanos

Az Otthon Centrum Belváros motivált, lendületes, idegen nyelven beszélő tanácsadók jelentkezését várja Budapestre. Minimum elvárás az érettségi, a középfokú nyelvvizsga, pontosság, önálló munkavégzés, a jó kommunikációs készség és a számítógépes ismeretek. Egyéb ingatlanértékesítési munkákat itt talál!

Vízautomata értékesítő

Nemzetközi kereskedelmi cég egy új részlegének elindításához keres értékesítési és vezetői tapasztalatokkal rendelkező munkatársat. Kifejezetten olyan személy jelentkezését várják, aki jártas a vízautomaták közületi értékesítésében.

Repülőtéri hostess

A reptéri értékesítő, hostess feladata exkluzív pénzügyi termék személyes értékesítése az utasok számára. Minimum középfokú végzettség, értékesítői tapasztalat, üzleties megjelenés szükséges. Az elérhető nettó jövedelem 160-300 ezer forint között mozog. További hostess munkákat itt talál!

Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

Borkóstoltatás

A Royal Borház keres területi képviselő, bor-szaktanácsadót. A feladata a call center által összeállított időpontban a potenciális ügyfelek meglátogatása, "borkóstoltatás" és az értékesítési folyamat lebonyolítása. Versenyképes alapfizetést, valamint értékesítési jutalékot kínál a cég, alkalmazottként bruttó 400 ezer, vállalkozóként bruttó 700 ezer forint jövedelem is elérhető. Egyéb borászati állásokat itt, területi képviselői munkákat pedig itt talál!

Süteményeladás német nyelvterületen

A soproni Gino Cukrászda és Cukrászüzem keres értékesítő munkatársat a kézműves és egyedi sütemények értékesítésére magyar és német nyelvterületen. További külföldi értékesítői állásokat itt talál!

Összeállította: Durbák Ildikó

Címkék: értékesítés, álláskeresés, munka, karrier