Nyáron mi is pihenünk, és közben fejlesztjük is magunkat, azért, hogy a vezető-kiválasztásban még profibbak lehessünk - olvashatjuk az Arthur Hunt Személyzeti Tanácsadó Kft. Nyári Hírlevelében.

Az Arthur Hunt a közép- és kelet-európai tanácsadói Prágában gyűltek össze egy továbbképzésen, ahol tovább gazdagították és finomították "Onboarding tanácsadási" szakmai tudásukat. (Az onboarding, azaz a vezetői beillesztés célja az, hogy az új alkalmazottak gyorsan és zökkenőmentesen beilleszkedjenek a céghez.)

Az Arthur Hunt Személyzeti Tanácsadó munkatársai minden egyes jelöltjük beilleszkedését nyomon követik, az onboardinggal pedig még intenzívebben tudják támogatni az első heteket, hónapokat. A HR-es és a tanácsadó is tudja, hogy ez egy kritikus időszak az új dolgozó életében, hiszen a vezető már nem feltétlenül figyel oda az új belépőre napi szinten. Pedig a "rózsaszín köd" elmúltával kell igazán keményen teljesíteni, és megfelelni az elvárásoknak.

Így válasszuk ki a vezetőt! (X)

A tanácsadó cég munkatársai alaposan kiképzett szakértői ennek az integrációs folyamatnak, személyes üléseket tartanak az új dolgozóknak. A HR-menedzserek és a vállalatvezetők is nagyra értékelik, hogy ezzel csökkenthető az új jelölt korai kilépésének kockázata, és hamarabb válik teljes értékű és hatékony vezetővé.

Az "Onboarding tanácsadási folyamatot" a kiválasztási csomag részeként is kínálja az Arthur Hunt Személyzeti Tanácsadó, illetve arra is lehetőség van, hogy elkészítik a két utolsó körös jelölt részletes vezetői kompetencia felmérését vezetői AC-ban (Management Assessment).

A tanácsadó cég elkötelezett amellett, hogy kiváló minőségű szolgáltatást nyújtson ügyfeleinek, illetve munkatársai folyamatosan azért dolgoznak, hogy versenyképesek legyenek. Szívesen megosztják Önnel is az elmúlt évek alatt felhalmozott piaci ismereteiket, és a jelölt-integrációval kapcsolatos tapasztalataikat, meglátásaikat.

Elérhetőségek:

Arthur Hunt Személyzeti Tanácsadó Kft.

Gombás Éva Ügyvezető, CEE Partner
Szűcs Júlia Szenior tanácsadó

+36 1 361 3612

arthurhunt@arthurhunt.hu

www.arthur-hunt.com

Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!