Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

A Nyír-Komplett Kft. kezd fejlesztésbe a megyeszékhely ipari parkjában. A beruházással munkahelyeket is teremt a cég, a majdnem 1000 négyzetméter alapterületű homokfúvó üzem építése meg is kezdődött.

Az energiahatékonyság és a környezetvédelem is fontos szempont a fejlesztés során, így napelemes rendszert és hőszivattyút terveznek az üzembe.

A beruházás eredményeként 10 új munkatársat vesznek fel a céghez, várhatóan 2023 év közepére készül el az üzem.

Aktuális álláshirdetések

A Nyíregyházán meghirdetett állásokat itt tudjuk megnézni. A meghirdetett mérnöki állásokat itt találjuk, a pályakezdőknek szóló állások ebben a szférában itt találhatók.

Ha még nincs tapasztalatunk egyáltalán a munka világában, de szeretnénk már elhelyezkedni, ezeket az állásokat böngésszük át.

Ha nem ezen a területen szeretnénk elhelyezkedni, és még csak keressük a nekünk való állást, akkor nézzünk körül az álláslehetőségek között személyes prioritásaink szerint. Frissítsük önéletrajzunkat és töltsük fel ide, és ha tovább növelnénk esélyeinket, kérjünk hírlevelet és Facebook értesítést is, hogy biztosan azonnal értesüljünk a nekünk való új munkákról!

Egyértelműen megállapítható, hogy szakemberekre valamennyi szektorban nagy szükség van folyamatosan, a fizikai, segéd és betanított munka között pedig akkor érdemes szétnéznünk, ha nincs szakmánk vagy felsőfokú végzettségünk, de akkor is, ha gyorsan szeretnénk elhelyezkedni.

Ha képzettségünk szerint keresnénk:

- szakiskolai végzettséggel itt,

- középiskolai végzettséggel itt,

- főiskolai diplomával pedig itt érdemes szétnéznünk.

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala