Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

Az MTI-vel Orbán Viktor kormányfő közölte az ingyenes parkolás hírét:

"A koronavírus-járvány elleni védekezés egyik legfontosabb eszköze az emberek közötti biztonságos távolság fenntartása. Mivel zsúfolt tömegközlekedési járatokon ez nem vagy csak korlátozottan lehetséges, fontos, hogy aki tudja, használhassa a saját autóját" - fogalmazott a kormányfő.

Emiatt indokolt a közterületi parkolási díjak megszüntetése - tette hozzá. Orbán Viktor tájékoztatása szerint a kormány vasárnap a helyzet megoldása érdekében rendeletet alkotott, amely a Magyar Közlönyben még a hétvégén meg is jelent. Ennek értelmében április 6. hétfőtől díjmentes lesz a közterületi parkolás Magyarországon - közölte a kormányfő.

A rendelet már életbe is lépett, hatálya a veszélyhelyzet visszavonásáig tart. 

Ha tehetjük, közlekedjünk tehát autóval: aki bevásárol, aki még bejár a munkahelyére, és rendelkezésre áll a kocsi a családban, használja azt a tömegközlekedés helyett. Bár a legtöbb vállalat már átállt online interjúztatásra, ha most kerülne sor személyes állásinterjúra, válasszuk az autót az odajutáshoz, így azok is kisebb kockázatnak vannak kitéve, akik kénytelenek tömegközlekedést használni.

Ha munka nélkül maradtunk, ne adjuk fel a keresést! A koronavírus okozta bizonytalan helyzetben jogosan merülhet fel a kérdés: hogyan és hol keressünk állást? Cikkünkben hoztunk néhány tippet a kereséshez. Oldalunkon jelenleg is többezer álláshirdetésre keresünk jelentkezőket, az azonnal betölthető állások vagy alkalmi munkák listájához pedig Mentőöv állások oldalunkon külön is érdemes feliratkozni.