Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

A Győr-Moson-Sopron megyei Mosonudvaron 3 év alatt valósult meg a 9 milliárdos fejlesztés. A vállalat öntözésfejlesztést hajtott végre: 45 ezer hektárnyi területéből közel 8 ezer hektárt érint a beruházás. A fejlesztésnek köszönhetően a hársfamajori öntözőtelep 264 hektárt tud vízzel ellátni.

Az öntözés fontos a mezőgazdaság szempontjából, így a fejlesztésnek nagy jelentősége van országos viszonylatban is. Az öntözésfejlesztésnek ugyanis hatalmas szerepe van az agrárium versenyképességének megtartásában és annak további növelésében.

A Győr-Moson-Sopron megyei nyitott pozíciókat itt nézhetjük át, a jelenleg meghirdetett győri állásokat pedig itt találjuk. A városban az adminisztráció, asszisztencia területén, és az értékesítés, kereskedelem szférában is számos állást hirdettek meg. Ennél is több embert keresnek a gyártás, termelés területére, illetve számos mérnöki pozíciót is meghirdettek. Ahogyan országszerte, úgy a nyugati városban is nagy szükség van szakemberekre, ezeket az álláshirdetéseket itt tudjuk átnézni.

Ha lakhelyünk szerint máshogy rangsorolnánk elsősorban, akkor itt kezdjük az álláskeresést.A kulcsszavas keresésben pedig ez a rész lesz a segítségünkre.

Az agráriumhoz kapcsolódó munkalehetőségeket itt böngészhetjük át. A mezőgazdaságban számos álláslehetőséggel találkozhatunk, amiket ide kattintva nézhetünk meg. Külön az élelmiszeripari állásokért pedig kattintsunk ide.

Ha nem ebben a szektorban képzeljük el a jövőnket, és még csak keressük a nekünk való állást, akkor nézzünk körül az álláslehetőségek között személyes prioritásaink szerint. Frissítsük önéletrajzunkat és töltsük fel ide, és ha tovább növelnénk esélyeinket, kérjünk hírlevelet és Facebook értesítést is, hogy biztosan azonnal értesüljünk a nekünk való új munkákról!

Az aktuális álláshirdetésekből egyértelműen kirajzolódik, hogy szakemberekre valamennyi szektorban nagy szükség van folyamatosan, a fizikai, segéd és betanított munka között pedig akkor érdemes szétnézni, ha nincs szakmánk vagy felsőfokú végzettségünk, de akkor is, ha gyorsan szeretnénk elhelyezkedni.

Ha képzettségünk szerint keresnénk:

- szakiskolai végzettséggel itt,

- középiskolai végzettséggel itt,

- főiskolai diplomával pedig itt érdemes szétnéznünk.

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala