Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

"Idén nyáron fejeződnek be az Unilever Magyarország Kft. nyírbátori háztartás-vegyipari gyárának első körös, ötmilliárd forint értékű bővítési munkálatai" - közölte a projekt kommunikációjáért felelős társaság az MTI-vel. A beruházás eredményeként az egység termelési kapacitása mintegy a negyedével, a foglalkoztatottak létszáma pedig közel tíz százalékkal nő.

A nyírbátori, a veszprémi és a röszkei gyáraiban közel 1500 munkavállalót foglalkoztató Unilever saját erőből finanszírozott beruházása keretében a stratégiai fontosságú európai üzem 2020-tól 2022-ig egy 11 ezer négyzetméteres csomagolócsarnokkal, hat új gyártósorral és egy nyolcezer négyzetméteres, korszerű, automatizált magasraktárral bővül. A bővítést követően a nyírbátori üzem lesz globálisan a vállalatcsoport második legnagyobb hatékonysággal működő háztartás-vegyipari gyára, továbbá itt készül majd az Unilever a régióban forgalmazott háztartás-vegyipari termékeinek 90 százaléka is - áll a közleményben.

Aktuális álláshirdetések

Az Unilever Magyarországnál jelenleg is találunk nyitott állásokat: keresnek többek között programozót, projekmérnököt és robotkezelő technikai operátort is.

Ha egyéb nyírbátori lehetőségek iránt érdeklődnénk, nézzünk körül itt: 29 álláslehetőség

Ha az ország más pontjain keresünk munkát, akkor is rengeteg új álláslehetőséget tudunk mutatni - friss önéletrajzra mindenképp szükségünk lesz, készítsük el most, és töltsük fel ide, hogy a munkáltatók is ránk találhassanak.

Szakemberekre valamennyi szektorban nagy szükség van folyamatosan: jelenleg is több mint 5000 állás között kereshetjük meg a számunkra legmegfelelőbbet. 

A több mint 2100 féle fizikai, segéd és betanított munka között érdemes szétnézni ha nincs szakmánk vagy felsőfokú végzettségünk, de akkor is, ha gyorsan szeretnénk elhelyezkedni.

Ha pedig képzettségünk szerint keresnénk: szakiskolai végzettséggel itt, középiskolai végzettséggel itt, főiskolai diplomával pedig itt érdemes szétnéznünk. Amennyiben más szempontok érdekelnek minket, tartsuk szemünket a legfrissebb állásokon, és böngésszünk személyes beállításaink szerint!

AJÁNLÓ: A koronavírus miatt új állást keresőknek létrehozott felületünk, az Álláskeresési Térkép egy helyen tartalmaz minden fontos információt: az álláskeresési járadék igénylésétől az állásinterjús felkészülésig.

 

Készítette: Profession.hu

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala