Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

A gyár alapkőletétele 2022 júniusában lesz. Jelenleg a központi irodaépületet, a képzési központot, az adatközpontokat és a további infrastrukturális épületeket érinti az építkezés, de még ebben az évben megkezdik a termelőlétesítmények építését is.

„Az első épületek kivitelezésének megkezdésével a következő fontos szakaszhoz érkezünk: a gyárunk épületei elkezdenek növekedni és a létesítmény felveszi leendő formáját” – mondta el a BMW Group debreceni gyárának igazgatója, Hans-Peter Kemser.

A kivitelezési munkálatok előrehaladása azt is jelenti, hogy újabb karrierlehetőségek nyílnak meg a cégnél. A munkaerő-toborzás főként ezekre a területekre koncentrálódik majd: az üzemépítés, a humánerőforrás, a létesítményüzemeltetés, a pénzügy, a beszerzés és az IT. A gyártáshoz kapcsolódó álláshirdetésekre később kerül sor, ahogy a projekt halad előre.

Álláskeresés

A jelenleg meghirdetett debreceni állásokat itt találjuk, a BMW Group nyitott pozícióiért pedig kattintsunk ide.

Ha lakhelyünk szerint máshol keresnénk, akkor itt kezdjük az álláskeresést. A kulcsszavas keresésben pedig ez a rész lesz a segítségünkre.

Ha részmunkaidős állásban próbálnánk ki magunkat, kattintsunk ide, de mindenképp érdemes megnéznünk a részletes keresőt is, hogy rátaláljunk a megpályázandó állásokra.

Ha képzettségünk szerint keresnénk a pozíciók között, böngésszünk így:

- szakiskolai végzettséggel itt,

- középiskolai végzettséggel itt,

- főiskolai diplomával pedig itt érdemes szétnéznünk.

Ha még csak most gondoltunk először arra, hogy rátaláljunk az igazán nekünk való állásra, akkor nézzünk körül az álláslehetőségek között, személyes prioritásaink szerint.

Frissítsük önéletrajzunkat és töltsük fel ide, és ha tovább növelnénk esélyeinketkérjünk hírlevelet és Facebook értesítést is, így biztosan azonnal értesülünk a nekünk való új munkákról!

 

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala