Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

Az autóápolási cikkeket, háztartási termékeket és festékaeroszolokat gyártó szegedi Medikémia Zrt. bővíti kapacitását.

A cég üzemében antisztatikus padlóbevonatot és robbanásvédelmi légtechnikát alakítanak ki, technológiai csővezetékeket és egy tartálykocsi lefejtőhelyet építenek. Mindezek mellett pedig bővítik az átmeneti hulladéktárolót is. A beruházás részeként továbbá ioncseréltvíz-gyártót és UV-lámpás csírátlanítót, folyadékszűrőket állítanak üzembe, a tűz és robbanásveszélyes folyadékok kiszereléséhez automata folyadéktöltőt, szórópisztoly zárógépet, a festékgyártáshoz keverőgépet vásárolnak. A telephely logisztikai rendszerét is fejlesztik: szállítószalag, csomagoló- és címkézőberendezések, raklapos állványrendszer, targoncák érkeznek is.

A projekt által a vállalat festékgyártási kapacitása 30 százalékkal bővül, a tűz és robbanásveszélyes folyadékok kiszerelő kapacitása pedig kétszeresére nő.

A magyar magánszemélyek tulajdonában lévő cég 130 alkalmazottat foglalkoztat.

Álláskeresés

Amennyiben kifejezetten a szegedi állások érdekelnek minket, kattintsunk ide.

A gyártás, termelés területén is érdemes körülnéznünk, hiszen mindig számos munkalehetőség akad, ezeket nézzük át itt.

Ha nem ebben a szektorban képzeljük el a jövőnket, és még csak keressük a nekünk való állást, akkor nézzünk körül az álláslehetőségek között személyes prioritásaink szerint. Frissítsük önéletrajzunkat és töltsük fel ide, és ha tovább növelnénk esélyeinket, kérjünk hírlevelet és Facebook értesítést is, hogy biztosan azonnal értesüljünk a nekünk való új munkákról!

Egyértelműen megállapítható, hogy szakemberekre valamennyi szektorban nagy szükség van folyamatosan, a fizikai, segéd és betanított munka között pedig akkor érdemes szétnéznünk, ha nincs szakmánk vagy felsőfokú végzettségünk, de akkor is, ha gyorsan szeretnénk elhelyezkedni.

Ha képzettségünk szerint keresnénk:

- szakiskolai végzettséggel itt,

- középiskolai végzettséggel itt,

- főiskolai diplomával pedig itt érdemes szétnéznünk.

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala