Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

A 2023 év végéig megvalósuló, mint 2 milliárd forintos beruházás erősíti Sárospatak gazdasági erejét, és lehetőséget kínálhat a régiós felsőoktatási képzésekből kikerülő pályakezdőknek.

Karl Schüssler vezérigazgató elmondta: a család több mint 50 éve indította a vállalkozást, stabil menedzsmenttel és vezetési struktúrában működnek. A növekedésük töretlen, új piacokat tudtak szerezni a Távol-Keleten is.

Hozzátette, hogy megtapasztalva a pandémia ellátásbiztonságra kifejtett hatásait, a gyártás biztonságának előtérbe helyezésével 2020 végén döntöttek a magyarországi terjeszkedés mellett.
Közlése szerint a Nemzeti Befektetési Ügynökség (Hungarian Investment Promotion Agency, HIPA) segített a sárospataki befektetés mindenre kiterjedő megtervezésében. A beruházás a Karl Schüssler német családi vállalat első Németországon kívüli üzeme lesz, a mintegy 6 millió euróból 30 modern CNC-gépet szereznek be, és évi 200 ezer terméket terveznek majd legyártani. A cég jelenleg 75 embert foglalkoztat.

Álláskeresés

A jelenleg meghirdetett sárospataki  állásokat itt találjuk. Ha lakhelyünk szerint máshol keresnénk, akkor itt kezdjük az álláskeresést. A kulcsszavas keresésben pedig ez a rész lesz a segítségünkre.

Ha a gyártó-, termelő szektorban keresünk lehetőségeket, akkor itt nézzünk körül, míg fizikai és betanított munkákat ide kattkntva találunk, a szakmunkás végzettséget igénylő lehetőségek pedig itt találhatók.

Ha képzettségünk szerint keresnénk a pozíciók között, böngésszünk így:

- szakiskolai végzettséggel itt,

- középiskolai végzettséggel itt,

- főiskolai diplomával pedig itt érdemes szétnéznünk.

Ha még csak most gondoltunk először arra, hogy rátaláljunk az igazán nekünk való állásra, akkor nézzünk körül az álláslehetőségek között, személyes prioritásaink szerint.

Frissítsük önéletrajzunkat és töltsük fel ide, és ha tovább növelnénk esélyeinket, kérjünk hírlevelet és Facebook értesítést is, így biztosan azonnal értesülünk a nekünk való új munkákról!

 

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala