Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

A piacok egy városi, falusi közösség központjai, ahol a lokális élelmiszertermeléssel és élelmiszerértékesítéssel foglalkozók találkoznak a fogyasztó közönséggel. A piactér ezenfelül közösségformáló erővel is bír.

A piacok tehát megélhetést biztosíthatnak a helyi termelőknek, ez pedig hozzájárul egy település fejlődéséhez, a vidék megerősítéséhez. Az agrárgazdaság jövőjének egyik fontos feltétele, hogy a vidék saját erőforrásaira támaszkodva önálló legyen, ezáltal pedig növekedjen a munkaerő- és népességmegtartó ereje. Épp ezért szorgalmazzák országszerte, 2012 óta a helyi termelői piacok létrejöttét.

A termelői piacok célja, hogy a magyar termékek vásárlásával a hazai gazdákat, családokat támogassák, és így igazi alternatíva jöhessen létre a vásárlási lehetőségekben.

A pozitív folyamat további fejlesztésére az Agrárminisztérium 2021-ben, a Vidékfejlesztési Program keretében 527 milliárd forint összegben ír ki új pályázatokat.

Aktuális álláshirdetések

Az agráriumhoz kapcsolódó munkalehetőségeket itt böngészhetjük át.

A mezőgazdaságban számos álláslehetőséggel találkozhatunk, amiket ide kattintva nézhetünk meg.

Külön az élelmiszeripari állásokért pedig kattintsunk ide.

Ha nem ebben a szektorban képzeljük el a jövőnket, és még csak keressük a nekünk való állást, akkor nézzünk körül az álláslehetőségek között személyes prioritásaink szerint. Frissítsük önéletrajzunkat és töltsük fel ide, és ha tovább növelnénk esélyeinket, kérjünk hírlevelet és Facebook értesítést is, hogy biztosan azonnal értesüljünk a nekünk való új munkákról!

Az aktuális álláshirdetésekből egyértelműen kirajzolódik, hogy szakemberekre valamennyi szektorban nagy szükség van, a fizikai, segéd és betanított munka között pedig akkor érdemes szétnézni, ha nincs szakmánk vagy felsőfokú végzettségünk, de akkor is, ha gyorsan szeretnénk elhelyezkedni.

Ha pedig képzettségünk szerint keresnénk:

- szakiskolai végzettséggel itt,

- középiskolai végzettséggel itt,

- főiskolai diplomával pedig itt érdemes szétnéznünk.

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala