Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

A fejlesztés az uniós Gazdaságfejlesztési és innovációs operatív program keretének támogatásával valósult meg.

A Csaba Tool Kft. beszerzett egy 10 tonnás, 18 méteres híddarut és két megmunkáló központot is, amikkel akár 10-12 tonnás szerszámokat is tudnak készíteni. Egy a szerszámtervezést segítő szoftvercsomagot is vásárolt, és növelte az informatikai hálózatát, továbbá a fejlesztés részeként egy csaknem 500 négyzetméteres résszel bővítette meglévő csarnokát.

A Csaba Metál Zrt. az Ipar 4.0 elvárásainak megfelelő vállalatirányítási rendszert vezetett be, és tanácsadással segítette a résztvevő két kis- és középvállalkozást.

A Droidx Kft. szintén bővítette üzemcsarnokát 840 négyzetméterrel, illetve vásárolt egy nagyméretű, akár xxl-es alkatrészek, szerszámok megmunkálását lehetővé tevő központot is.

A Csaba Metál Zrt. békéscsabai üzeme egy nyomásos öntöde, ahol döntően a járműipar számára készülnek alumínium alkatrészek. A szeghalmi gyáregységben többek között busz alvázakat, felépítményeket, lég- és üzemanyag tartályokat, haszongépjármű alvázakat, komplett trailereket és egyéb alkatrészeket gyártanak. Az ajkai Csaba Tool Szerszámkészítő Kft. pedig műanyag fröccsöntő és alumínium nyomásos öntőszerszámok készítésével, a szintén ajkai Droidx Kft. gépalkatrészek, szerszámok, fém alapanyagú készülékek előállításával foglalkozik.

A Csaba Metál Zrt. több mint 1000 embert foglalkoztat, a Csaba Tool Kft. 40 munkavállalót, a Droidx Kft. pedig 25 embert foglalkoztat.

Álláskeresés

A gyártás, termelés területén érdemes körülnéznünk, ha most váltanánk munkahelyet, hiszen mindig számos munkalehetőség akad, ezeket nézzük át itt.

Ha nem ebben a szektorban képzeljük el a jövőnket, és még csak keressük a nekünk való állást, akkor nézzünk körül az álláslehetőségek között személyes prioritásaink szerint. Frissítsük önéletrajzunkat és töltsük fel ide, és ha tovább növelnénk esélyeinket, kérjünk hírlevelet és Facebook értesítést is, hogy biztosan azonnal értesüljünk a nekünk való új munkákról!

Egyértelműen megállapítható, hogy szakemberekre valamennyi szektorban nagy szükség van folyamatosan, a fizikai, segéd és betanított munka között pedig akkor érdemes szétnéznünk, ha nincs szakmánk vagy felsőfokú végzettségünk, de akkor is, ha gyorsan szeretnénk elhelyezkedni.

Ha képzettségünk szerint keresnénk:

- szakiskolai végzettséggel itt,

- középiskolai végzettséggel itt,

- főiskolai diplomával pedig itt érdemes szétnéznünk.

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala