Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

A rendszerváltás óta soha nem dolgoztak még annyian (4,7 millióan) Magyarországon, mint ma és jelenleg is 1700 milliárd forintnyi beruházás zajlik az országban - közölte Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter az Unilever Magyarország nyírbátori háztartás-vegyipari gyárában megvalósuló beruházás átadóján. 

Az 17,5 milliárd forint értékű projekt nyomán a meglévő háromszáz munkahely mellett további száz jön létre Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében. A beruházással a brit-holland anyavállalat egyik legkorszerűbb európai háztartás-vegyipari gyártó- és raktárkapacitása jön létre Magyarországon, ahol elsősorban folyékony mosó- és tisztítószereket, fertőtlenítőket és öblítőket állítanak elő. 

Kapcsolódó álláshirdetések

Az Unilever Magyarországnál jelenleg is találunk nyitott állásokat: keresnek többek között termelésirányítót, projekmérnököt és automatizálási technikust is.

Ha nyírbátori lehetőségek iránt érdeklődnénk, nézzünk körül itt: 30 álláslehetőség

Ha az ország más pontjain keresünk munkát, akkor is rengeteg új álláslehetőséget tudunk mutatni - friss önéletrajzra mindenképp szükségünk lesz, készítsük el most, és töltsük fel ide, hogy a munkáltatók is ránk találhassanak.

Szakemberekre valamennyi szektorban nagy szükség van folyamatosan: jelenleg is több mint 5500 állás között kereshetjük meg a számunkra legmegfelelőbbet. 

A több mint 2400 féle fizikai, segéd és betanított munka között érdemes szétnézni ha nincs szakmánk vagy felsőfokú végzettségünk, de akkor is, ha gyorsan szeretnénk elhelyezkedni.

Ha pedig képzettségünk szerint keresnénk: szakiskolai végzettséggel itt, középiskolai végzettséggel itt, főiskolai diplomával pedig itt érdemes szétnéznünk. Amennyiben más szempontok érdekelnek minket, tartsuk szemünket a legfrissebb állásokon, és böngésszünk személyes beállításaink szerint!

AJÁNLÓ: A koronavírus miatt új állást keresőknek létrehozott felületünk, az Álláskeresési Térkép egy helyen tartalmaz minden fontos információt: az álláskeresési járadék igénylésétől az állásinterjús felkészülésig.

 

Készítette: Profession.hu

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala