Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

A nagy volumenű beruházásnak köszönhetően átadták a két, európai szinten is versenyképes sertéstelepet – a projekt összköltsége több mint 6 milliárd forint volt.

A beruházás keretében bővítették a hajdúszoboszlói telepet: az ország egyik legnagyobb férőhellyel rendelkező sertéstelepe alakult így meg itt. A mintegy 10 ezer négyzetméter alapterületű telepen 3.640 utónevelő és 8.640 hízlalda férőhelyet alakítottak ki. Modern technológiákat, azaz automatizált szellőztetési és takarmánybehordó rendszert alkalmaznak az ellátás során.

A nádudvari telephelyen pedig kialakítottak egy több mint 8.800 négyzetméter alapterületű épületet, ahol 6 fiaztató termet, 3 kocaszállást, valamint 1 egyedi kocaszállást, 1 koca-süldő szállást és 2 csoportos tenyészkoca-süldőszállást is létesítettek.

Aktuális állások

A mezőgazdasághoz kapcsolódó állásokat itt találjuk, ha az élelmiszeripar területén szeretnénk elhelyezkedni, nézzünk körül itt. A gyártás, termelés területén is érdemes körülnéznünk, hiszen mindig számos munkalehetőség akad, ezeket nézzük át itt.

Ha nem ezekben a szektorokban képzeljük el a jövőnket, és még csak keressük a nekünk való állást, akkor nézzünk körül az álláslehetőségek között személyes prioritásaink szerint. Frissítsük önéletrajzunkat és töltsük fel ide, és ha tovább növelnénk esélyeinket, kérjünk hírlevelet és Facebook értesítést is, hogy biztosan azonnal értesüljünk a nekünk való új munkákról!

Egyértelműen megállapítható, hogy szakemberekre valamennyi szektorban nagy szükség van folyamatosan, a fizikai, segéd és betanított munka között pedig akkor érdemes szétnéznünk, ha nincs szakmánk vagy felsőfokú végzettségünk, de akkor is, ha gyorsan szeretnénk elhelyezkedni.

Ha képzettségünk szerint keresnénk:

- szakiskolai végzettséggel itt,

- középiskolai végzettséggel itt,

- főiskolai diplomával pedig itt érdemes szétnéznünk.

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala