Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

Új fejlesztési ciklust kezd meg Magyarország legnagyobb vasöntödéje, a beruházások 3 évig tartanak majd, a cél a vasöntöde termelési kapacitásának és hatékonyságának növelése, illetve az infrastruktúra megújítása, továbbá a győri üzem energia- és költséghatékony működtetése.

„A fejlődés fenntartása érdekében elindítottunk egy újabb, 2025-ig tartó, komplex beruházási programot, amely az infrastruktúra jelentős modernizálásával és innovatív megoldásokkal fokozza Magyarország legnagyobb vasöntödéjének termelékenységét” – mondta el a Busch-Hungária ügyvezetője.

Az öntvények tisztítását végző üzemrész, a logisztikai infrastruktúra és folyamatok fejlesztése mind a beruházás részét képezik. A tisztítóüzemben cél a felhasznált anyagok újrahasznosítása is. A logisztikai területet átépítik és bővítik is, az üzemi folyamatok digitalizációjával válik majd még hatékonyabbá ez a rész.

A győri öntöde a nehézgépjármű-ipar vezető vállalatainak partnere.

Kapcsolódó állások

A jelenleg meghirdetett győri állásokat itt találjuk. A városban az adminisztráció, asszisztencia területén, és az értékesítés, kereskedelem szférában is számos állást hirdettek meg. Ennél is több embert keresnek a gyártás, termelés területére, illetve számos mérnöki pozíciót is meghirdettek. Ahogyan országszerte, úgy a nyugati városban is nagy szükség van szakemberekre, ezeket az álláshirdetéseket itt tudjuk átnézni.

Ha lakhelyünk szerint máshol keresnénk, akkor itt kezdjük az álláskeresést. A kulcsszavas keresésben pedig ez a rész lesz a segítségünkre.

Ha részmunkaidős állásban próbálnánk ki magunkat, kattintsunk ide, de mindenképp érdemes megnéznünk a részletes keresőt is, hogy rátaláljunk a megpályázandó állásokra.

Ha még csak most gondoltunk először arra, hogy rátaláljunk az igazán nekünk való állásra, akkor nézzünk körül az álláslehetőségek között, személyes prioritásaink szerint.

Frissítsük önéletrajzunkat és töltsük fel ide, és ha tovább növelnénk esélyeinket, kérjünk hírlevelet és Facebook értesítést is, így biztosan azonnal értesülünk a nekünk való új munkákról!

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala