Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

A közel 5300, az üzletekben és a raktárakban dolgozó munkavállalót érintő béremelést követően, az áruházakban dolgozó bolti eladó munkatársak kezdő havi bruttó járandósága 280 ezer és 301 ezer forint között alakul, míg a már három év munkaviszonnyal rendelkező bolti eladók számára az elérhető legmagasabb bruttó bér 313 ezer forinttól 335 ezer forintig terjedhet havonta, 8 órás munkaidőben, Továbbá ezen felül kerülnek kifizetésre a pótlékok, melyek összege változó, de a tavalyi évben átlagosan havonta bruttó 45 ezer forintot jelentett. 

A logisztikai központokban dolgozó komissiózó feladatkört ellátó munkavállalók esetében a kezdő havi bruttó fizetés 290 ezer és 328 ezer forint közé esik, a már három éve a cég alkalmazásában lévő komissiózók számára pedig 343 ezer és 396 ezer forint között számítandó a legmagasabb bruttó havi jövedelem, teljes 8 munkaidőben. Ehhez hozzáadódnak még a pótlékok, amelyek tavaly átlagosan havonta bruttó 67 ezer forinttal egészítette ki az érintettek fizetését.

A logisztikai központokban targoncavezetőként dolgozók kezdő havi bruttó járandósága 316 ezer és 349 ezer forint közötti intervallumban húzódik, míg a vállalatnál már három éve tevékenykedő targoncavezetők számára az elérhető legmagasabb bruttó bér összege a 371 ezer és 433 ezer forint között mozog havonta, 8 órás munkaidőben. Ebben a munkakörben a változó összegű pótlékok 2019-ben átlagosan havonta bruttó 72 ezer forint pluszt hoztak. 

Emellé a vállalat a Lidl Egészségprogram keretében éves szinten nagyértékű komplex egészségügyi szolgáltatást is biztosít minden munkavállalója számára, amely országszerte magánklinikai környezetben kínál számukra prevenciós és a gyógyulást elősegítő kényelmes, gyors és ingyenes megoldásokat.

Az üzletvezetők esetében a Lidlnél eltöltött három év munkaviszony után 8 órás munkaidőben 704 - 767 ezer forint havi bruttó járandóság érhető el, ami a kezdőfizetésnél mintegy 40%-kal magasabb, melyen felül az áruházlánc – korlátlan magáncélú használattal, annak minden költséget 100%-ban átvállalva – prémium kategóriás személyautót is biztosít üzletvezetőinek, akik szintén igénybe vehetik a vállalat által garantált egészségügyi szolgáltatást is.

„A Lidl Magyarország felelős munkáltatóként évről évre, a szektoron belüli átlagot meghaladóan fejleszti munkavállalói bérét, melynek értelmében a 2020-as gazdasági évben 7,3 milliárd forintot fordít bérfejlesztésre. A vállalat a munkavállalói iránti megbecsülés jegyében a minden szempontból vonzó munkakörnyezet megteremtésére törekszik.” – emelte ki Tőzsér Judit, a Lidl Magyarország vállalati kommunikációs vezetője.

A vállalat munkavállalói bérét számos további juttatással egészít ki, így többek között egy közel 50 partner-üzlethálózatban érvényesíthető akár 50 százalék árengedményt jelentő kedvezményprogrammal, valamint a törvényi előírásoknál nagyobb mértékben, 100 százalékban téríti a dolgozók munkába járási költségét is.

A kiemelkedő bérezés mellett a hazai kiskereskedelmi szektor legdinamikusabban fejlődő szereplője, a Lidl Magyarország, képzésekkel és különböző programokkal járul hozzá a mindennapokhoz: folyamatos fejlődést és csapatkohéziót erősítő aktivitásokkal támogatja munkavállalóit.

A Lidl Magyarországnál jelenleg ezeket az állásokat találhatjuk. 

Bolti eladóként ezek a hirdetések nekünk szólnak, üzletvezetői tapasztalattal pedig ide jelentkezhetünk.

Raktáros munkatársakat ide várnak, ahogy targoncavezetőkre is nagy szükség van.  

Amennyiben a kereskedelem egyéb területei érdekelnek minket, ide kattintva válogathatunk a lehetőségek között. 

Más szempontok szerint keresnénk? Használjuk személyre szabott beállításainkat és figyeljünk a legfrissebb állásokra is.

Frissítsük, és töltsük fel ide önéletrajzunkat, hogy a munkáltatók is ránk találhassanak. Maradjunk naprakészek, kérjünk hírlevelet és Facebook értesítést is! Ha pedig még tovább növelnénk az esélyeinket, töltsük le a Profession mobilalkalmazását Androidra ittiPhone-ra pedig itt, így bárhol, bármikor értesülhetünk a friss állásajánlatokról.

 

Készítette: Istók Nikoletta

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala

Címkék: munka, szakma, kereskedelem, fizetés, béremelés