Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

A fejlesztés összköltsége a hárommilliárd forintot is meghaladja, aminek köszönhetően a sárvári cég korszerűsítheti és bővítheti az üzemét.

A cég 20 éve már a Gallus Csoport tagjaként tevékenykedik, ez utóbbi számára pedig kiemelten fontos a folyamatos fejlődés. Utoljára 3 éve hajtottak végre nagyobb beruházást, ekkor egy 2000 négyzetméteres hűtőcsarnokot építettek. Fontosnak tartják, hogy integrált és fejlett élelmiszerbiztonsági rendszert üzemeltessenek mindenütt.

Aktuális álláshirdetések

Ha az élelmiszeripar területén szeretnénk elhelyezkedni, nézzünk körül itt.

Amennyiben pedig kifejezetten a Vas megyei állások érdekelnek minket, kattintsunk ide.

A gyártás, termelés területén is érdemes körülnéznünk, hiszen mindig számos munkalehetőség akad, ezeket nézzük át itt.

Ha nem ebben a szektorban képzeljük el a jövőnket, és még csak keressük a nekünk való állást, akkor nézzünk körül az álláslehetőségek között személyes prioritásaink szerint. Frissítsük önéletrajzunkat és töltsük fel ide, és ha tovább növelnénk esélyeinket, kérjünk hírlevelet és Facebook értesítést is, hogy biztosan azonnal értesüljünk a nekünk való új munkákról!

Egyértelműen megállapítható, hogy szakemberekre valamennyi szektorban nagy szükség van folyamatosan, a fizikai, segéd és betanított munka között pedig akkor érdemes szétnéznünk, ha nincs szakmánk vagy felsőfokú végzettségünk, de akkor is, ha gyorsan szeretnénk elhelyezkedni.

Ha képzettségünk szerint keresnénk:

- szakiskolai végzettséggel itt,

- középiskolai végzettséggel itt,

- főiskolai diplomával pedig itt érdemes szétnéznünk.

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala