Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

A Schneider Electric az energiamenedzsment és ipari automatizálási megoldások területén tevékenykedik. Új gyártóüzemébe a legmodernebb technológiai és digitális megoldásait használja majd Dunavecsén. Itt a termelés várhatóan 2024-ben indul majd meg, a mostani tervek szerint 500 magasan kvalifikált munkahelyet hoznak létre a környéken élőknek 2025 után.

Az új üzemben elektromos elosztóberendezésekhez szükséges középfeszültségű termékeket fognak gyártani. Az okosgyár 20 ezer négyzetméter területű lesz, ahol a karbonsemleges működés mellett és a legfejlettebb ipari technológia segítségével zajlik majd a gyártás.

Dunavecsét fontos szempontok alapján választotta a cég: az M8-as autópálya közelsége mellett döntő volt az is, hogy a Schneider Electric-nek Szigetszentmiklóson működik a Közép-európai Logisztikai központja, valamint a globális beszerzési központjuk pedig Budapesten van.

A cég 1991 óta van jelen Magyarországon, közel 2000 főt foglalkoztat hazánkban, jelenleg 4 gyára van: 2 Zalaegerszegen, 1 Gyöngyösön és 1 Kunszentmiklóson.

Álláskeresés

A Bács-Kiskun megyei állásokat itt böngészhetjük át, a gyártás, termelés területén pedig országszerte mindig számos munkalehetőség akad, ezeket nézzük át itt. Szakemberekre valamennyi szektorban nagy szükség van folyamatosan: jelenleg is több ezer állás között kereshetjük meg a számunkra legmegfelelőbbet. A sokféle fizikai, segéd és betanított munka között is érdemes szétnézni, ha nincs szakmánk vagy felsőfokú végzettségünk, de akkor is, ha gyorsan szeretnénk elhelyezkedni.

Ha pedig képzettségünk szerint keresnénk: szakiskolai végzettséggel itt, középiskolai végzettséggel itt, főiskolai diplomával pedig itt érdemes szétnéznünk. Amennyiben más szempontok érdekelnek minket, tartsuk szemünket a legfrissebb állásokon, és böngésszünk személyes beállításaink szerint! Maradjunk mindig naprakészek, kérjünk a friss állásokról hírlevelet is!

Ha még csak most állunk neki az új munkahely keresésének vagy szívesen váltanánk, frissítsük vagy egészítsük ki önéletrajzunkat, majd töltsük fel ide, hogy személyre szabottan válogathassunk az álláslehetőségek között!

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala