Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

A Tata Consultancy Services (TCS) Budapesten nyitja meg új, Digitális Kompetencia Központját, amely a digitális transzformációt és a komplex technológiai megoldásokat középpontba állítva végez majd magas hozzáadott értékű tevékenységet az informatikai, valamint a kognitív üzleti folyamatok terén.

Az 1868-ban alapított Tata csoportot ma már 30 vállalkozás alkotja, amelyek tevékenységükkel a gazdasági ágazatok teljes spektrumát lefedik. A mumbai székhelyű vállalatcsoport a világ hat kontinensén több mint 100 országban van jelen, a legutóbbi adatok szerint összesen több mint 700 000 munkavállalót foglalkoztatva.

A vállalatcsoporthoz tartozó TCS India legnagyobb IT-vállalkozása, egyben Ázsia vezető szoftverfejlesztő és szolgáltató vállalata, mely a világ közel 50 országában több mint 450 000 munkavállalót foglalkoztat.

A TCS első globális szolgáltató-központját 2004-ben hozták létre Budapesten, ahol a hét minden napján, napi 24 órában nyújtanak globális támogatást. A budapesti telephely – amelyet a közelmúltban a teljes Tata csoport legjobb szolgáltató központjának választottak – egyebek mellett üzleti megoldásokat, tanácsadási, informatikai szolgáltatásokat nyújt a világ minden tájára.

A Tata magyarországi fejlődése azt mutatja, hogy valódi otthonra találtak Budapesten: 2001-ben mindössze néhány tucat mérnökkel kezdődött meg a munka, mára azonban már mintegy 2500 magasan képzett, több nyelven beszélő mérnököt, közgazdászt, informatikust és fejlesztőt foglalkoztatnak.

Amennyiben üzleti szolgáltató központban keressük karrierünk következő állomását, itt érdemes szétnéznünk.

A nyelvtudásunkat is számos szektorban kamatoztathatjuk: angolul beszélőket ide, német nyelvismerettel rendelkezőket ide, francia nyelvtudásúakat pedig ide pályázhatnak, de a spanyol és holland nyelv is keresett.

Mérnökként itt, közgazdászként itt, informatikusként itt, fejlesztőként pedig itt találhatjuk meg a számításunkat.

Pályakezdők előtt ezek a lehetőségek állnak nyitva, tapasztalattal pedig ezekre az állásokra jelentkezhetünk.

Ha más szempontok érdekelnek minket, keressünk személyre szabott beállításaink szerint a legfrissebb állások között. Frissítsük önéletrajzunkat, és töltsük fel ide, hogy a munkáltatók is ránk találhassanak. Maradjunk naprakészek, kérjünk hírlevelet és Facebook értesítést is, így nem maradunk le egyetlen nekünk való munkáról se!

 

Készítette: Istók Nikoletta

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala

Címkék: munka, munkahely, SSC, nyelvtudás, Budapest