Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

Az állásbörzét - a kezdetek óta - a regionalitás szelleme hívja életre, ami abban nyilvánul meg, hogy nem korlátozódik egyetlen munkaügyi központ kirendeltségének illetékességi körzetére, hanem több olyan települést karol át, melyek között a jól működő tömegközlekedésnek köszönhetően folyamatos és gördülékeny a munkaerő-piaci erőforrások átjárása - hangsúlyozza Adorjánné Kőrösi Regina a XXI. kerületi kirendeltség vezetője, a rendezvény háziasszonya.

Ezen a börzén a standot kérő munkaadók egyaránt érkeznek a XXI. kerületből, Ráckevéről, illetve a hozzátartozó településekről. Az ipar, a kereskedelem szinte minden szegmense képviselteti magát, akiknél a bővítés, az átszervezés, vagy a humánerőforrásainak fluktuációja megüresedett pozíciókat teremtett. Ezek a regionálisan elhelyezkedő munkaadók a foghíjas állományukat előszeretettel olyan munkavállalókkal igyekszenek feltölteni, akik a régióban laknak - mondta a kirendeltség vezető, aki szerint ennek oka egyértelműen a pontosan és sűrűn járó tömegközlekedésnek, valamint a településeket összekötő közutaknak köszönhető. A munkaerőkre - ennek köszönhetően - biztonságosabban lehet építeni, számítani, és kalkulálni.

Az eddigi állásbörzék tapasztalataiból arra lehet kalkulálni, hogy a felkínált közel nyolcszáz pozíciónak legalább a negyedét azonnal be is fogják tölteni, a rendezvény időtartama alatt - mondta Adorjánné Kőrösi Regina. A Csepel-sziget állásbörze különlegessége továbbá, hogy itt helyben van lehetőség az első állásinterjúk lebonyolítására, szemben a nagyobb egyetemi, vagy központi állásbörzékkel, ahol java részt inkább csak az adatbázisokat töltik fel, majd később értékelik és szűrik a jelentkezőket.

A rendezvényre május 20-án reggel 9 órától délután kettőig lehet ellátogatni a Csepeli Munkásotthon aulájába (1215 Bp., Árpád u.1.).