Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

A dohánygyár új üzemcsarnokának kialakítását végzi, aminek jelenlegi készültsége már meghaladja a 95 százalékot, továbbá megkezdődött a modern géppark betelepítése is.

A több mint 130 éves sátoraljaújhelyi dohánygyár területén zajló, közel 10 milliárd forint értékű fejlesztés keretében egy három szintes üzemcsarnokot építenek. Ennek átadására és a betelepített gépsor indulására 2022 szeptemberében kerül majd sor.

A szintenként 1800-, összesen pedig 5400 négyzetméter alapterületű, modern gépparkkal felszerelt üzemcsarnok a dohányvágat-előállítási kapacitás 25 százalékos növelését jelenti. Továbbá a dohány-előkészítési folyamat korszerűsítését is lehetővé teszi a betelepítendő gépeknek köszönhetően.

A dohányvágat-előállítás a dohány-előkészítési folyamat egyik fontos szakasza. Ekkor a fermentált dohányt nedvesítik, pácolják, keverik, pihentetik, felvágják, leszárítják és illatosítják. Ezeknek a folyamatoknak köszönhetően készül el a dohánytermékekhez használható dohányvágat.

A beruházás az infrastruktúra fejlesztésére is kiterjed, így automatikus páratartalom- és hőmérséklet-szabályozási funkcióval is ellátták a csarnokot. A gépparkot is fejlesztik: a dohány-előkészítő sor munkáját támogató ipari robot, lézerperforációs technológiával ellátott cigarettagyártó gép, szivarkagyártó- és spirálozó gépek, csomagológép-részegységek és egyéb modern laboratóriumi műszerek is beszerzésre kerültek.

Álláskeresés

A jelenleg meghirdetett sátoraljaújhelyi állásokat itt találjuk. Ha lakhelyünk szerint máshol keresnénk, akkor itt kezdjük az álláskeresést. A kulcsszavas keresésben pedig ez a rész lesz a segítségünkre.

A gyártás, termelés területén is érdemes körülnéznünk, hiszen mindig számos munkalehetőség akad, ezeket nézzük át itt.

Ha még csak most gondoltunk először arra, hogy rátaláljunk az igazán nekünk való állásra, akkor nézzünk körül az álláslehetőségek között, személyes prioritásaink szerint.

Frissítsük önéletrajzunkat és töltsük fel ide, és ha tovább növelnénk esélyeinket, kérjünk hírlevelet és Facebook értesítést is, így biztosan azonnal értesülünk a nekünk való új munkákról!

 

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala