Bővült a székesfehérvári Trimetrik

Bővült a székesfehérvári Trimetrik

Európai Uniós támogatás felhasználásával, mintegy 320 millió forintból növelte termelési kapacitását a székesfehérvári, autóipari beszállítóként főleg műanyag fröccsöntéssel foglalkozó Trimetrik Kft.

Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

A társaság MTI-nek eljuttatott közleménye szerint pályázaton 153,41 millió forint vissza nem térítendő támogatást nyertek.

Korszerű eszközök

A 70 embert foglalkoztató Trimetrik beruházása során a fő cél a termelési kapacitás növelése volt mind a fröccsöntés, mind a szerszámgyártás területén.

3600 négyzetméteren működő korszerű üzemükbe robotizált elektromos fröccsöntő gépeket, azokat kiszolgáló lineáris robotot, CNC megmunkáló központot, szikraforgácsoló gépet, valamint nyomásmérő gépeket szereztek be. Emellett a legkorszerűbbnek számító szárazlevegős anyagszárítókat és szerszámtemperálókat vásároltak, ezzel növelve szárítási kapacitásukat, illetve lehetővé téve a high-tech anyagok feldolgozását is.

A jelenleg is négy kontinensre, több szektorba szállító üzem felkészült a gépipar és az orvostechnikai igények kiszolgálására. 

Aktuális állások

A Trimetrik jelenleg fröccsöntő-szerszámtervező és CNC marós állásokra várja a jelentkezéseket.

Székesfehérváron gyártás területen több mint 20 másik állás közül választhatunk, munkatársakat keres a Howmet-Köfém,  a VT-Plastic és a Harman-Becker is.

Ugyanide logisztikus szakembereket és gépkezelőket, operátorokat, targoncavezetőket is várnak többek között.

További rövid hírek