Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

A Kühne gépgyárban működő gyártócsarnok egy új, 4000 négyzetméteres építménnyel most több, mint 20.000 négyzetméteresre bővült. Ez a beruházás olyan hazai tulajdonú autóbuszgyártó kapacitás érdekében jött létre, ami akár a teljes hazai piac ellátását is lehetővé tenné.

A fejlesztésből még hátravan a csarnok berendezése és a gyártóeszközök telepítése, ezeket követően 1000 autóbusz vázszerkezete is készülhet majd a Kühnében 2023-től, és kerülhet Győrbe, ahol az összeszerelés zajlik.

A gyárfejlesztés részeként százmilliós nagyságrendű eszközpark-fejlesztés is megvalósult, többek között három, hegesztési műveletekre optimalizált robotcella kezdte meg a működést.

A Kravtex-Kühne Csoportnál nem ez az elmúlt évek egyetlen nagy fejlesztése: a vállalat 2008-ban nyitotta meg 10600 négyzetméteres mosonmagyaróvári autóbuszgyártó üzemcsarnokát, amit azóta már több lépcsőben bővített is. A III. ütemben valósul meg az új, 4000 négyzetméteres csarnokrész.

A beruházás része a festőüzem bővítése is, aminek köszönhetően majdnem megduplázódott a gyáron belüli festőkapacitás. A projekt részét képezi továbbá az eszközbeszerzés is: új lemezlézer, CNC vízszintes esztergagép, CNC függőleges kétasztalos megmunkáló központ, valamint kétoszlopos szalagfűrészgép került beszerzésre.

A kibővült gyártócsarnokban nem csupán vázszerkezeteket hegesztenek majd, hanem a tervek szerint a saját fejlesztésű, autóbuszokba beépülő fém alkatrészeket is itt fogják gyártani.

A Kravtex-Kühne Csoport Mosonmagyaróváron és Győrben működik hazánkban, évente 300 darab autóbusz készül a vállalatnál, amely a cégcsoporton belül több mint 550, a magyar beszállítóknál pedig legalább további 150 munkahely megtartását biztosítja.

Álláskeresés

A jelenleg meghirdetett győri állásokat itt találjuk, a mosonmagyaróváriakért kattintunk ide. Ha lakhelyünk szerint máshol keresnénk, akkor itt kezdjük az álláskeresést. A kulcsszavas keresésben pedig ez a rész lesz a segítségünkre.

A gyártás, termelés területén is érdemes körülnéznünk, hiszen mindig számos munkalehetőség akad, ezeket nézzük át itt.

Ha még csak most gondoltunk először arra, hogy rátaláljunk az igazán nekünk való állásra, akkor nézzünk körül az álláslehetőségek között, személyes prioritásaink szerint.

Frissítsük önéletrajzunkat és töltsük fel ide, és ha tovább növelnénk esélyeinket, kérjünk hírlevelet és Facebook értesítést is, így biztosan azonnal értesülünk a nekünk való új munkákról!

 

A Profession.hu Facebook oldala
A Profession.hu Instagram oldala