Béremelés az Auchannál

Béremelés az Auchannál

Megállapodott a 2020-as béremelésről az Auchan Retail Magyarország és a Kereskedelmi Alkalmazottak Szakszervezete.

Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

A cég tájékoztatása szerint a 2020-ban több mint 1,6 milliárd forint befektetést jelentő új javadalmazási rendszer a nem vezetői munkakörökben foglalkoztatott munkavállalók esetében 17 százalékkal emeli az új belépők kezdő alapbérét.

Az Auchan Magyarország nem vezető beosztású, csaknem 5200 munkatársának alapbére idén két lépcsőben, január 1-től és szeptember 1-től emelkedik. A közleményben példaként említik, hogy egy árufeltöltő munkakörben foglalkoztatott, magasabb szaktudással rendelkező áruházi munkatárs havi bruttó alapbére 280 ezer forintra nő, amit Auchan vásárlási kártya egészít ki bruttó 7600 forint értékben, valamint további pótlékok és juttatások. Ez a bér az új belépők számára egy év után elérhetővé válik, ha munkájuk szakmai színvonala ezt lehetővé teszi.

A nem újonnan belépő munkavállalók esetében az alapbérek emelkedése az új javadalmazási rendszer alapján munkakörönként és munkavállalónként eltérő - közölte az Auchan az MTI kérdésére.

Az alapbér emelése mellett a vállalat továbbra is biztosítja széles körű béren kívüli juttatási rendszerét, amelynek része a többi között a dolgozói vásárlási kedvezmény, a kiemelt kockázati egészségügyi és baleseti biztosítás, valamint a rendszeres szűrővizsgálatok, és a piacon egyedülálló részvényesi program. Az áruházlánc fenntartja az előző évben elindított, a munkavállalók gyermekeinek biztosított nyári tábort, és a hagyománnyá vált közösségi eseményeket.

A közleményben felidézték, hogy az Auchan Magyarország az utóbbi években jelentős béremeléseket hajtott végre. Így az idei változással 2020-ban pék munkakörben 8 órás állásban, pótlékokkal és egyéb juttatásokkal az elérhető legmagasabb jövedelem bruttó 355 ezer forint, az online áruházban dolgozó kiszállító munkatárs havi bruttó bére pedig 466 ezer forint is lehet.

Amennyiben szívesen dolgoznánk az Auchan Retail Magyarországnál, itt válogathatunk az aktuális állásajánlataik között. A kereskedelemben további lehetőségek is nyitva állnak előttünk, ezek között is érdemes szemezgetnünk.

Kiemelt bérezésre ezeken a munkahelyeken számíthatunk, de az anyagiak tekintetében a hiányszakmákban is jó eséllyel indulunk, a gyártásban, a pénzügyben jelenleg is több száz nyitott pozíciót találhatunk, ahogy a szakemberek is országosan keresettek.

Más szempontok érdekelnek minket? Keressünk személyre szabott beállításaink szerint, több ezer állás áll nyitva előttünk.

Aktuális önéletrajzra minden esetben szükségünk lesz, ezért frissítsük, és töltsük fel ide, ha pedig nem akarunk lemaradni egyetlen nekünk való lehetőségről sem, kérjünk hírlevelet és Facebook értesítést is!

Ha tovább növelnénk esélyeinket, töltsük le a Profession mobilalkalmazását Androidra ittiPhone-ra pedig itt, így bárhol, bármikor értesülhetünk a friss állásajánlatokról.

 

Készítette: Istók Nikoletta

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala

Címkék: munka, szakma, fizetés, béremelés, kereskedelem

További rövid hírek