Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

A Szatmári Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. kezd nagy volumenű beruházásba Jászberényben: a cég új, automata, raklapos magasraktárat épít.

A 30 éves vállalat az épületgépészet szektorában tevékenykedik, a cég exportra is képes termelni. A vállalkozás 1990-ben indult, mára országszerte 41 áruháza van, 9 projektirodában, 5 nagykereskedelmi irodában kínálja termékeit. Az épületgépészeti profilt később fürdőszoba-ágazattal bővítette, majd az építőanyag is megjelent a kínálatban.

A Szatmári Kft. a kapacitását kívánja bővíteni, ezért egy olyan automata raktárt épít, amely hozzájárul a termelés gyorsításához és a termékkínálat bővítéséhez, hiszen a termelékenység növelésének eléréséhez az automatizálás lehet az egyik kulcs.

Egy raklapos, automata, 14.500 tárhelyes, teljesen automatizált raktárrendszert alakít ki a cég. A raklapos automata raktár több dolgot egyesít magában: a polcrendszereket, az automata felrakó- és szállítógépeket, és a raktározási ügyviteli szoftvereket is. A logisztikai folyamat itt teljesen automatizált, manuális anyagmozgatásra már csupán a kamionok rakodásakor lesz szükség.

A beruházásnak köszönhetően a cég munkahelyeket őriz meg, továbbá a hatékonyság növelésével egy időben 30 új munkahelyet is teremt.

Álláskeresés

A magyar gyáriparba jelenleg is számos területen keresnek dolgozókat országszerte.

A meghirdetett mérnöki állásokat itt találjuk, a pályakezdőknek szóló állások ebben a szférában itt találhatók.

Ha nem ezen a területen szeretnénk elhelyezkedni, és még csak keressük a nekünk való állást, akkor nézzünk körül az álláslehetőségek között személyes prioritásaink szerint. Frissítsük önéletrajzunkat és töltsük fel ide, és ha tovább növelnénk esélyeinket, kérjünk hírlevelet és Facebook értesítést is, hogy biztosan azonnal értesüljünk a nekünk való új munkákról!

Ha még nincs tapasztalatunk egyáltalán a munka világában, de szeretnénk már elhelyezkedni, ezeket az állásokat böngésszük át.

Egyértelműen megállapítható, hogy szakemberekre valamennyi szektorban nagy szükség van folyamatosan, a fizikai, segéd és betanított munka között pedig akkor érdemes szétnéznünk, ha nincs szakmánk vagy felsőfokú végzettségünk, de akkor is, ha gyorsan szeretnénk elhelyezkedni.

Ha képzettségünk szerint keresnénk:

- szakiskolai végzettséggel itt,

- középiskolai végzettséggel itt,

- főiskolai diplomával pedig itt érdemes szétnéznünk.

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala