Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

A zöldmezős beruházással épült logisztikai üzem 3200 négyzetméter belső és 8700 négyzetméter külső térrel rendelkezik: a depóban 80 embert foglalkoztatnak majd, akik eddig a Tatabánya 1-es postán dolgoztak. Az új telephelyet a Nemzeti Ipari Park Üzemeltető és Fejlesztő (NIPÜF) Zrt. építette, a depónak otthont adó 10 ezer négyzetméteres csarnok egyik része kimondottan a Magyar Posta számára épült, az ingatlan további mintegy 6800 négyzetméteres részét a környékbeli vállalkozások bérelhetik raktározás céljára.

Követik az infrastruktúra a növekvő csomagszámot

A posta tájékoztatása szerint a társaság 2019 és 2023 között mintegy 50 milliárd forintból újítja meg teljes logisztikai infrastruktúráját és működését:

- Tatabányán a fejlesztés további ütemében még az idén automata csomagválogató szállítópályát telepítenek.

- Még az idén elkészül Zalaegerszegen a Magyar Posta új logisztikai üzeme, amely több százmillió forint értékű zöldmezős beruházásban épül. A modern csomaglogisztikai elvárásoknak megfelelően, a postai igények alapján két oldalán hat darab dokkoló és öt darab szintbeli ipari, valamint egy extra kaput helyeznek el, amelyek a kézbesítőjárművek, illetve a szállítókamionok kezelését, a csomagok rakodását segítik majd. A zalaegerszegi depóban közel 60 ember foglalkoztatását tervezi a társaság.

 A Magyar Posta MPL+ programjának keretében mintegy 50 milliárd forintból újítja meg a teljes postai logisztikai infrastruktúrát, a megépült depókba automata csomagfeldolgozó rendszereket telepít és informatikai megoldásokat épít be. A jövő évig országosan 23 (19 vidéki és 4 fővárosi) depóból álló logisztikai hálózatot alakít ki, amely a középtávon várhatóan megduplázódó csomagmennyiséget is képes lesz, akár a kiugró időszakokban is rugalmasan kezelni.

Aktuális álláshirdetések

Ha a tatabányai állások körül szeretnénk körülnézni, ide kattintsunk! Komárom-Esztergom megyei állások erre találhatók.

A Magyar Posta aktuális álláshirdetéseit megtaláljuk itt, ha pedig a logisztika szakterület érdekel bennünket, akkor ezt a válogatást érdemes átböngésznünk.

Ha még csak keressük a nekünk való állást, akkor nézzünk körül az álláslehetőségek között személyes prioritásaink szerint. Frissítsük önéletrajzunkat és töltsük fel ide, és ha tovább növelnénk esélyeinket, kérjünk hírlevelet és Facebook értesítést is, hogy biztosan azonnal értesüljünk a nekünk való új munkákról!

Szakemberekre valamennyi szektorban nagy szükség van folyamatosan, a fizikai, segéd és betanított munka között pedig akkor érdemes szétnéznünk, ha nincs szakmánk vagy felsőfokú végzettségünk, de akkor is, ha gyorsan szeretnénk elhelyezkedni.

Ha képzettségünk szerint keresnénk:

- szakiskolai végzettséggel itt,

- középiskolai végzettséggel itt,

- főiskolai diplomával pedig itt érdemes szétnéznünk.

 

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala