Átadták a Magyar Formatervezési Díjakat és a Design Management Díjat

Átadták a Magyar Formatervezési Díjakat és a Design Management Díjat

A Budapest Design Week nyitónapján több innovatív hazai termék is díjat kapott. 

Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

Látvány és funkció mesteri ötvözete

Átadták az idei Magyar Formatervezési Díjakat és a Design Management Díjat a Budapest Design Week szerdai nyitónapján a fővárosban. A díjazott munkák között van többletfunkcióval ellátott golyóstoll, mászófalrendszer, függőlámpa és ADHD-val élők számára készült böngészőbővítmény is.

Az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) által meghirdetett elismerés egyik fő célja, hogy láthatóvá tegye azt az erős gazdasági potenciált, amelyet a kreatív ipar nyújtani képes - hangsúlyozta György László gazdaságstratégiáért és szabályozásért felelős államtitkár. Kiemelte: a szépség, a dizájn és a forma önmagában is értelmezhető értékek.

Elismerésben részesült többek között a WAMP Design Market, a hetvenes évek forma- és színvilága által inspirált YKRA csapata, illetve a Pécsi Orgonaépítő Manufaktúra is. 

A dizájn korántsem az esztétikáról szól, hanem arról, hogy valami hogyan működik - hangsúlyozta Pomázi Gyula, a Magyar Formatervezési Tanács és a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatalának elnöke Steve Jobs amerikai üzletembert idézve.

Kapcsolódó álláshirdetések

Ha szívesen részt vennénk innovatív termékek tervezésében, nézzünk körül az alábbi állások között: termékfejlesztő és -tervező területen több mint 150 állás körül válogathatunk!

Ha a gyártástámogatás közelebb áll hozzánk, országszerte 120, a gyártáshoz kapcsolódó projektmenedzsment állás közül választhatjuk ki a hozzánk legjobban illőt.

Ha más szempontok alapján keresnénk, érdemes tanulmányaink alapján is szelektálni: középfokú végzettséggel ezekre a munkákra, főiskolai diplomával pedig az alábbi hirdetésekre pályázhatunk.

Ha a fizetés kiemelt jelentőséggel bír számunkra, itt érdemes szétnézünk, de karrierünket akár külföldön is építhetjük.

Egyéb szempontok élveznek prioritást nálunk? Használjuk személyre szabott beállításainkat a testhezálló lehetőségekért.

Figyeljünk a legfrissebb állásokra is, valamint kérjünk hírlevelet és Facebook értesítést, így biztosan nem maradunk le egyetlen nekünk való munkáról sem! Frissítsük, és töltsük fel önéletrajzunkat ide, hogy a munkáltatók is ránk találhassanak. Ha tovább növelnénk esélyeinket, töltsük le a Profession mobilalkalmazását Androidra ittiPhone-ra pedig itt, így bárhol, bármikor szemezgethetünk a több mint 10.000 állásajánlat közül.

 

Készítette: Profession.hu

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala

 

További rövid hírek