Az ICF Magyar Tagozata és az Amerikai Kereskedelmi Kamara (AmCham) Magyarországi Irodája által tavaly életre hívott Coach up! program célja a hazai gazdasági szereplők versenyképességének növelése.

Egyre nő a magyar coachok teljesítményének nemzetközi elismertsége: 2012 után immár második alkalommal kapta meg az anyaszervezet által, kiemelkedő jószolgálati coaching tevékenységért odaítélt I Care For díjat az ICF Magyar Tagozata.

A világ élvonalában a magyar coachok

A díjazott Coach up! program célja, hogy az AmCham magyarországi tagjai nemzetközi ICF-akkreditációval rendelkező magyar coachok segítségével megtapasztalják a legsikeresebb amerikai és nyugat-európai vállalatok körében évtizedek óta alkalmazott versenyképesség- és hatékonyságnövelő eszköz, a coaching előnyeit - olvashatjuk a közleményükben.

A hamarosan záruló program sikerén felbuzdulva az ICF Magyar Tagozata a jövőben is fontosnak tartja a stratégiai együttműködést olyan szervezetekkel, mint az AmCham Magyarországi Irodája.

Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

Már egyszer elnyerték a díjat

Nem az idei az első alkalom, hogy az ICF Magyar Tagozatának munkáját rangos díjjal ismerik el. 2012-ben a volt Malév dolgozók elhelyezkedését segítő karriercoaching program is megkapta a nemzetközi anyaszervezet I Care For díját. Az ICF Magyar Tagozata így három éven belül második alkalommal nyerte el az elismerést, amivel világ szinten is kevés ICF tagozat büszkélkedhet.

A projekt keretében a volt Malév dolgozók ingyenes coaching támogatást kaptak munkahelyük elvesztésének feldolgozásához és annak érdekében, hogy jobb esélyekkel láthassanak neki a karrierváltásnak. 90 volt malévos élt a lehetőséggel, a közös munka eredményeképpen pedig a dolgozók nagy része új munkahelyet talált vagy saját vállalkozást indított.

Szemlézte: Durbák Ildikó

Címkék: coach, munka, versenyképesség