Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

A Bosch hosszú távú együttműködési megállapodást kötött az Óbudai Egyetemmel. Az együttműködés fő célja az oktatás fejlesztése, továbbá az, hogy támogassák a szakember-utánpótlást annak érdekében, hogy az egyetemről kikerülő mérnökök aktuális iparági tudással rendelkezzenek.

Az együttműködésben ezeken felül fontos még a közös K+F tevékenység is, ugyanis a Bosch nagy hangsúlyt fektet a kutatás-fejlesztésre. Olyan megoldásokra fókuszál a cég tevékenysége során, mint az elektromobilitás, a mesterséges intelligencia vagy a kiberbiztonság. Ezekhez kapcsolódva az őszi szemeszterben már elindult egy új tantárgy az Óbudai Egyetemen Szoftver validáció az autóiparban címmel, illetve elkezdődött egy szoftverfejlesztési projekt is a Neumann János Informatikai Karral együttműködésben.

A Bosch multifunkcionális teret és tanulószobát alakított ki a Kandó Kálmán Kollégiumban, hogy a szakmai előadásoknak helyet biztosítson, és közösségi térrel is segítse a hallgatók közti együttműködést.

„A tudásmegosztás és a folyamatos fejlődés a Bosch csoport legfontosabb alapértékei között szerepel. Hiszünk benne, hogy az egyetemi partnerségekkel egyszerre járulunk hozzá a technológia fejlődéséhez és az utánpótlásneveléshez, hiszen egyik sincs meg a másik nélkül” – mondta Dr. Szászi István, aki a Bosch csoport vezetője Magyarországon és az Adria régióban.

Aktuális álláshirdetések

Amennyiben mérnökként keresünk állást, nézzünk körül itt.

A gyártás, termelés területén mindig számos munkalehetőség akad, ezeket nézzük át itt.

Ha még csak most állunk neki az új munkahely keresésének vagy szívesen váltanánk, frissítsük vagy egészítsük ki önéletrajzunkat, majd töltsük fel ide, hogy személyre szabottan válogathassunk az álláslehetőségek között!

Szakemberekre valamennyi szektorban nagy szükség van folyamatosan: jelenleg is több ezer állás között kereshetjük meg a számunkra legmegfelelőbbet. Emellett a fizikai, segéd és betanított munka kategóriájában meghirdetett állások között is érdemes szétnézni, ha nincs szakmánk vagy felsőfokú végzettségünk, de akkor is, ha gyorsan szeretnénk elhelyezkedni.

Ha pedig képzettségünk szerint keresnénk: szakiskolai végzettséggel itt, középiskolai végzettséggel itt, főiskolai diplomával pedig itt érdemes szétnéznünk. Amennyiben más szempontok érdekelnek minket, tartsuk szemünket a legfrissebb állásokon, és böngésszünk személyes beállításaink szerint! Maradjunk mindig naprakészek, kérjünk a friss állásokról hírlevelet is!

Készítette: Profession.hu

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala